Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Burnley – Brighton: ponturi fotbal Premier League

Daca nu pierde Burnley atinge un numar de puncte record de cand joaca in Premier League.

Ora 18;00, duminica, 26 iulie, in Premier League au loc ultimele meciuri din sezon, iar unul dintre ele este Burnley vs Brighton.

Burnley: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Daca nu va pierde in acest meci, Burnley va atinge cel mai mare numar de puncte pe care l-a avut de cand a evoluat in Premier League. In prezent se afla pe locul 9, cu 54 de puncte si este egala lui Sheffield United, dar are un golaveraj mai slab. 42 de goluri a reusit pana in momentul de fata, 13 dintre ele apartinand lui Chris Wood, cele mai multe goluri reusite de un jucator al lui Burnley in ultimii aproape 50 de ani. Echipa e pe val, vine dupa un 2-0 pe terenul lui Norwich, in ceea ce a a fost a saptea etapa consecutiva in care a acumulat cel putin un punct.

  • Echipa probabila: Pope – Bardsley, Long, Tarkowski, Pieters – Gudmundsson, Westwod, Brownhill, McNeil – Wood, Rodriguez

  • Accidentati: Matthew Lowton, Ben Mee, Ben Gibson, Ashley Barnes, Jack Cork 

Brighton: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Fara victorie de patru meciuri, Brighton si-a permis acest lux, avand in vedere ca matematic este salvata de la retrogradare. Ea se afla pe locul 16, cu 38 de puncte, tot atatea cate a strans si Est Ham United, echipa din fata ei. In cele mai recent doua intalniri a fost egala echipelor Southampton (1-1) si Newcastle (0-0), in doua meciuri care au lasat de dorit pentru privitori. Nu a fost niciodata o marcatoare constanta, asta face sa aiba una dintre cele mai slabe ofensive, cu 37 reusite pana in acest punct al competitiei.

  • Echipa probabila: Ryann – Lampley, Webster, Dunk, Burn – Bissopuma, Stephens, Propper – Mooy, Trossard – Maupay

  • Accidentati: Jose Izquierdo, Steven Alzate

Burnley - Brighton: cote la pariuri si predictii pariuri

Meciul acesta pare unul de vacanta, unde ambele echipe sunt multumite de ceea ce au realizat si de faptul ca vor participa si in editia urmatoare de Premier League. Insa, asa cum am mentionat anterior, Burnley este in fata unui record pe care sunt convins ca trage tare sa il poata egala. Drept urmare, ma astept sa aiba tot meciul sub control, chiar si daca scorul final va fi 0-0.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
36 / 0 / 27
Calcul:
-777 RON
ROI:
-12.3 %
Pariuri:
1538 / 28 / 943
Calcul:
-6 805 RON
ROI:
-2.7 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 63
36 / 0 / 27
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2510
1538 / 28 / 943
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
1X pauza – 1X final
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept