Burnley — Brighton: pont pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la o cotă de 1.60.

Meciul Burnley - Brighton este programat sâmbătă, 6 februarie, la ora 17.00, pe stadionul Turf Moor din Burnley.

Burnley - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sean Dyche continuă să surprindă pe toți cei care nu urmăresc cu pasiune și dedicație fotbalul din Anglia. Cine este zi de zi cu ochii pe Premier League știe că Burnley este o construcție solidă ferită în acest sezon de emoțiile retrogradării. Liniștea vine de la modul în care Dyche a știut mereu să gestioneze situațiile complicate. După trei victorii consecutive, cu Liverpool (pe Anfield!), Fulham și Aston Villa (cea mai surprinzătoare dintre ele prin prisma scorului, 3-2), Burnley a pierdut cu același scor, 0-2 cu Chelsea și Manchester City. Au fost două înfrângeri normale având în vedere diferența de valoare dintre echipe. Cu Brighton, Dyche va reveni la stilul minimalist care i-a adus menținerea în Premier League în ultimii ani: joc defensiv solid și contre tăioase. În ultimele 8 meciuri ale lui Burnley de pe Turf Moor, o singură dată s-au dat mai mult de 2 goluri. Cei doi atacanți, Wood și Barnes sunt incerți pentru această partidă.

Brighton - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Deși unii ar fi tentați să compare cele două echipe datorită poziției din clasament, dar și a faptului că au învins cu același scor pe Anfield în 2021, Brighton este total diferită fată de Burnley. Graham Potter a aplicat o nouă filozofie de joc. Construcția fazei prin pase și dorința de a ajunge la poartă mai mult decât rivalele din acea zona periculoasă a clasamentului i-au adus multe înfrângeri. Motivul este simplu: lotul nu este atât de bun pentru a putea emite pretenții legitime pentru o dominare a adversarilor din Premier League. Succesele de la Liverpool și Leeds din precedentele partide jucate în deplasare, cu același scor 1-0 sunt clar un plus de moral pentru meciul de la Burnley!  O singură partidă din ultimele 5 jucate în deplasare de Brighton s-a terminat cu mai mult de 2 goluri. Andone, Jahanbakhsh și Lamptey sunt accidentați, în timp ce Mac Allister, Veltman și Welbeck sunt incerți.

Burnley - Brighton Cote la pariuri si ponturi pariuri

Din 2002 încoace s-a jucat 9 partide directe pe Turf Moor și doar 2 dintre ele au avut mai mult de 2 goluri. Este meciul dintre două echipe obosite, cu mulți jucători de atac cu probleme medicale și care gestionează cu prudența astfel de meciuri. De aceea, recomand pentru meciul de sâmbătă pontul: sub 2.5 goluri. Betano oferă o cotă de 1.60 pentru această alegere.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.78
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 11
Calcul:
-376 RON
ROI:
-18.8 %
Pariuri:
56 / 2 / 62
Calcul:
-1 834 RON
ROI:
-15.3 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
9 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 120
56 / 2 / 62
Calcul
ROI: -15.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 2.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide