Bulgaria – Finlanda: pont pentru un meci din Nations League

Expertul Legalbet Ion Alexandru vă recomandă din Nations League, la o cotă de 2.17 & 1.95.

Meciul Bulgaria - Finlanda este programat duminică, 15 noiembrie, la ora 19.00, pe stadionul Vasil Levski din Sofia.

Bulgaria - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Bulgaria a reușit primul succes după o serie de 5 înfrângeri și un egal în 2020. A fost un 3-0 conturat în prima repriză a meciului amical cu Gibraltar. Chiar și Belarus a învins cu 1-0 la Sofia în acest an. Bulgarii încearcă găsească soluții de revitalizare, dar par că sunt din ce în ce mai rău. Cu o națională formată în proporție de 90% din jucători dintr-un campionat intern mediocru, cu un portar cvasidebutant de la Lokomotiv Plovdiv și doar cu Kraev de la Midtjiland, bulgarii au puține speranțe în fața Finlandei, în acest meci din Nations League. 

Finlanda - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Moralul Finlandei este foarte rare dicat după succesul istoric de pe terenul campioansi mondiale. 2-0 pe Stade de France este cea mai mare victorie din istoria naționalei baltice. Finlanda trăiește cel mai frumos moment din istorie în fotbal și se pregătește pentru debutul la un turneu final. Teemu Pukki este vedeta naționalei care va juca la Europeanul de anul viitor, dar victoria uluitoare de la Paris a fost obținută fără Pukki în primul 11. Forss de la Brentford (liga a doua engleză) și Valakari de la Paphos (Cipru) au dat goluri care au îngenunchiat campioana mondială, de la care nu au lipsit Pogba, Varane, Giroud sau Griezmann. Finlanda a câștigat 4 din ultimele 5 partide! Între acestea a fost și succesul obținut în octombrie în fața Bulgariei, în acestă grupă de Nations League. Taylor de la Brann (Norvegia) și Jensen de la Augsburg (Bundesliga) au semnat golurile victoriei nordicilor cu 2-0.

Bulgaria - Finlanda Cote la pariuri si ponturi pariuri

Finlanda este încă pe valul de entuziasm al calificării la Europeanul de anul viitor și succesul din meciul cu Franța este încă o dovadă că este o echipă în ascensiune. Bulgarii în achimb au dezamăgit în ultimul an și par că nu au resurse pentru a se răzbuna pentru înfrângerea de la Helsinki. De aceea, vă recomand două pariuri pentru meciul de duminică seara: Victorie Finlanda & peste 8.5 cornere. Betano dă o cotă de 2.17 & 1.95. 

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
2.17
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.95
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 2 / 12
Calcul:
-201 RON
ROI:
-7.4 %
Pariuri:
30 / 2 / 29
Calcul:
-473 RON
ROI:
-7.8 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 27
13 / 2 / 12
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 64
30 / 2 / 29
Calcul
ROI: -7.8 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Finlanda Peste 8,5 cornere
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide