Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Bulgaria - Cipru: Ponturi pariuri Uefa Nations League

12.10.2018
311
0

Expertul legalbet, IulianGGMU, va recomanda jocul dintre Bulgaria si Cipru, la o cota de 1.50

Se joaca pentru sefia Grupei a 3-a din League C, la Sofia avem Bulgaria impotriva Ciprului, intr-un duel ce are ora de start incepand cu 21:45.


Vezi întreaga ofertă de pariuri 

Bulgaria – forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Bulgaria este surpriza Grupei a 3-a, aceasta este singura echipa cu punctaj maxim, avand sase puncte in primele doua etape si asta dupa infruntari in care a avut mult noroc. A inceput cu un meci destul de complicat, dar totul s-a terminat cu bine, dupa ce a trecut cu 2-1 de Slovenia, in deplasare. A continuat sa impresioneze si in ciuda unei partide in care a fost dominata, a profitat de singura ocazie clara pe care a avut-o si a trecut cu 1-0 de Norvegia. Pe de alta parte nu este deloc ceva surprinzator ca se prezinta excelenta si zic asta pentru ca a tinut sus trena, fiind a treia victorie la rand pe care o reuseste, asta daca punem la socoteala si disputa amicala contra Kazahstanului.

Cipru – forma de moment, ultimele rezultate, statistici

 Inceputul campaniei nu a fost unul reusit, Cipru a pierdut cu 0-2 in Norvegia, la finalul unui joc in care s-a simtit putin si diferenta de temperatura. De astfel, este o nationala de teren propriu si cel mai bine am putut sa vedem asta pe 9 septembrie, atunci cand a reusit si singura ei victorie din aceasta grupa. A fost 2-1 in fata Sloveniei, dar contrar faptului ca inscris un singur gol, a beneficiat de un autogol al adversarilor si asta nu face decat sa-i ridice moralul, dat fiind faptul ca joaca pentru primul loc. Partea  mai putin buna din parcursul ei vine din deplasare, acolo a castigat un singur joc din ultimele zece reprezentatii si atunci cu 2-1 in fata Gibraltarului.


Bulgaria - Cipru: Rezultate directe (H2H)

  • 15.08.2012 – Bulgaria – Cipru 1-0
  • 29.03.2011 – Cipru – Bulgaria 0-1
  • 10.10.2009 – Cipru – Bulgaria 4-1
  • 01.04.2009 – Bulgaria – Cipru 2-0
  • 07.02.2007 – Cipru – Bulgaria 0-3


Bulglaria - Cipru: Cote la pariuri si ponturi pariuri


Extrem de slaba atunci cand joaca pe teren strain, Cipru cred ca are toate motivele sa-si faca griji asupra prestatiei sale si a rezultatului. Pe de alta parte, Bulgaria este neinvinsa, are jucatori care par ca sunt la un alt nivel, in special cand joaca pe teren propriu si astept sa se vada asta si prin rezultat, iar la final sa asistam la un succes al Bulgariei, asa cum se astepta si casele de pariuri, care ofera o cota de 1.50.

 

Bonus250 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Unibet - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

Pariuri:
73 / 0 / 39
Profit:
+401 RON
ROI:
3.6 %
Pariuri:
771 / 6 / 494
Profit:
-4 262 RON
ROI:
-3.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

Pariuri: 112
73 / 0 / 39
Profit:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1280
771 / 6 / 494
Profit
ROI: -3.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Comentarii
Niciun comentariu momentan
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept