Buducnost - Odense | Oaspetii pot produce surpriza

Expertul Legalbet, Milan, va recomanda partida din Liga Campionilor, unde Buducnost joaca contra celor de la Odense, la o cota de 3.70.

Buducnost - Odense | Oaspetii pot produce surpriza

Sambata seara, incepand cu ora 20:00, Buducnost primeste vizita celor de la Odense, in prima etapa a grupei A din Liga Campionilor. Se anunta o partida interesanta, in care in mod surprinzator gazdele sunt cotate cu prima sansa, conform casei de pariuri Unibet.


Katarina Bulatovic s-a intors "acasa"

Dragan Adzic se afla pe banca echipei din 2010, iar de atunci a cucerit toate trofeele pe plan intern si Liga Campionilor de doua ori. La finalul sezonului 2016/2017 bugetul echipei a fost redus si din aceasta cauza mai multe jucatoare au plecat, printre ele se numara si Cristina Neagu, cea care a venit la CSM Bucuresti. Chiar si in aceste conditii, Buducnost s-a descurcat onorabil pe plan international. In Liga Campionilor a ajuns pana in sfeturi, unde a fost eliminata de Gyor. Pentru actualul sezon, Katarina Bulatovic a fost convinsa sa se intoarca acasa. In acest moment Dragan Adzic are la dispozitie un lot valoros, cu multe jucatoare tinere, printre care se numara si Cristina Laslo.Odense n-a suferit nicio infrangere in acest sezon

Odense vine dupa un sezon aproape excelent. S-a clasat pe locul secund, dupa ce a pierdut finala contra celor de la Copenhaga. Jan Putlick a fost pastrat pe banca tehnica, iar obiectivul propus de conducerea clubului este castigarea campionatului. Tess Wester, Ingvild Bakkerud si Sara Hald au venit in aceasta vara pentru a intari lotul. Actualul sezon l-a inceput excelent. Dupa primele sapte etape se afla pe primul loc cu maximum de puncte si in medie a marcat 27 de goluri. In defensiva lucrurile nu stau foarte bine, dar pe contraatac este una dintre cele mai periculoase echipe din Danemarca. Mette Tranborg traverseaza o perioada extraodinara, in ultima etapa a marcat sase goluri.


Gazdele pornesc cu prima sansa

Pana acum cele doua jucatoare nu s-au intalnit intr-un meci oficial. Desi Buducnost este cotata cu prima sansa, Odense are un lot valoros cu care poate obtine toate punctele puse in joc.  

 

Bonus300 RON
Pariaza
3.70
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
292 / 58 / 280
Calcul:
+2 281 RON
ROI:
+1.0 %
Milan

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri: 630
292 / 58 / 280
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Odense castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide