Brooklyn Nets – Washington Wizards: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Brooklyn Nets - Washington Wizards, din NBA.

Duminica noaptea, de la ora 01:00, in “Barclays Center”, avem meciul Brooklyn Nets - Washington Wizards, din NBA.

Brooklyn Nets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Brooklyn Nets au pierdut cu Atlanta Hawks, scor 96-114, si sunt acum la 3W - 3L in clasament. Durant a pus 28 de puncte, 8 recuperari si 4 pase, in timp ce Irving a bifat 18 puncte, 11 recuperari si 4 pase, dar cu 6/21 din actiune, 2/11 de la 3p. Nets au marcat atat de putine puncte pentru ca n-au intrat deloc aruncarile de la distanta, doar 7/37. Nici banca nu a ajutat enorm, contribuind cu doar 19 puncte.

Washington Wizards - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Washington Wizards au obtinut prima victorie din sezon, 130-109 pe terenul celor de la Minnesota Timberwolves. Beal a dat 31 de puncte, 7 pase si 3 recuperari in doar trei sferturi pe parchet, iar Bryant a contribuit cu 18 puncte, 7 recuperari si 2 pase. A fost un succes obtinut fara Westbrook, odihnit. Russell are in continuare cate un triple-double in fiecare partida jucata pana acum.

Brooklyn Nets - Washington Wizards: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Cum ne asteptam, cotele la double-double si triple-double pentru Westbrook au scazut semnificativ. Dar un triple-double ramane in continuare destul de valoros si ar trebui sa profitam de fiecare data cand cota este peste 2. Asa cum e acum  la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri online. Brooklyn este un adversar puternic, care-l va motiva suplimentar pe Russell, mai ales ca se intalneste cu vechiul sau prieten, Durant.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 1 / 30
Calcul:
+624 RON
ROI:
7.8 %
Pariuri:
760 / 30 / 563
Calcul:
-492 RON
ROI:
-0.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 80
49 / 1 / 30
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1355
760 / 30 / 563
Calcul
ROI: -0.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Westbrook triple-double
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde