Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Brooklyn Nets – Washington Wizards: pont NBA

Expertul Legalbet, Erik, vă recomandă un meci din NBA, la o cotă de 1,56.

Meciul Brooklyn Nets – Washington Wizards este programat duminică, 2 august, de la ora 21.00, în sala de la Walt Disney World Resort (Orlando).

Brooklyn Nets: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

În clasamentul Conferinței Est, Brooklyn Nets ocupă ultimul loc care asigură prezența în play-off-ul NBA. Pe poziția a noua este chiar adversara de duminică, Washington Wizards, diferența dintre cele două fiind de 6 victorii în plus pentru formația new-yorkeză. Așadar, pentru a pierde calificarea în play-off, Brooklyn ar trebui să piardă toate meciurile, iar Washington să le câștige pe toate, ceea ce este imposibil!

Antrenorul interimar Jacque Vaughn a venit în Orlando cu un lot decimat de accidentări, pe lista absenților fiind și vedetele Kevin Durant și Kyrie Irving. Din roasterul de 21 de jucători pentru sezonul în curs, 8 sunt accidentați, dar asta nu i-a împiedicat pe new-yorkezi să facă niște meciuri bune în pre-sezon.

În primul meci oficial, însă, Brooklyn Nets a pierdut în fața lui Orlando Magic la o diferență de 10 puncte, coșgheterul echipei fiind francezul Timothe Luwawu-Cabarrot. Statistic, Brooklyn nu a stat rău, având mai multe coșuri de 3 puncte și mai multe recuperări ofensive decât câștigătorii. 

Washington Wizards: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Formația din Capitală trece de 2-3 ani într-o perioadă de schimbări la nivelul băncii tehnice, și asta se va vedea prin a doua necalificare consecutivă în play-off. Cu Gary Dwayne Payton (fiul legendarului Gary Payton) în carantină și cu doi jucători de bază care au refuzat să vină în “bula” de la Walt Disney Resort, “vrăjitorii” au nevoie de o magie ca să salveze un sezon și așa destul de slab.

Trei înfrângeri în meciurile din presezon (contra Denver Nuggets, Los Angeles Clippers și Los Angeles Lakers), plus încă una în primul meci oficial (112-125 cu Phoenix Suns), sunt motive clare de îngrijorare pentru antrenorul Scott Brooks, al treilea tehnician din ultimii trei ani.

Pe umerii japonezului de culoare Rui Hachimura (22 de ani) se sprijină în momentul de față jocul fostei echipe a lui Ghiță Mureșan. De altfel, Washington are unul dintre cele mai tinere loturi, cu Jerome Robinson (23 de ani), Troy Brown (21 de ani) și Thomas Bryant (23 de ani) printre titulari.

Nets – Wizards: Cote la pariuri şi pronostic

Washington mai are sub 10% șanse să prindă play-off-ul, în cele șapte partide rămase de disputat (inclusiv aceasta, cu Brooklyn). Practic, dacă pierde împotriva echipei pe care trebuie să o lase pe dinafară în clasamentul Conferinței de Est, formația din capitala SUA iese definitiv din luptă. 

New-yorkezii sunt avizați de faptul că o victorie în meci direct le-ar asigura 100% prezența în play-off, așa că nu vor scăpa ocazia de a obține calificarea încă de duminică. Prin urmare, estimăm că Brooklyn Nets își va asigura victoria, chiar și după prelungiri. Cota oferită de Fortuna pentru această selecție este 1,56.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.56
Logoul casei de pariuri Fortuna - legalbet.ro

Jurnalist sportiv din 1995, membru al Asociației Internaționale a Presei Sportive (AIPS)

30 de zile De la inceput
Pariuri:
4 / 0 / 3
Calcul:
-48 RON
ROI:
-6.9 %
Pariuri:
4 / 0 / 3
Calcul:
-48 RON
ROI:
-6.9 %
Erik

Jurnalist sportiv din 1995, membru al Asociației Internaționale a Presei Sportive (AIPS)

30 de zile De la inceput
Pariuri: 7
4 / 0 / 3
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 11
4 / 0 / 3
Calcul
ROI: -6.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Brooklyn Nets câștigă (inclusiv prelungiri)
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept