Brooklyn Nets – Toronto Raptors: pont turul 1 al play-off-ului NBA

Expertul Legalbet, Erik, vă recomandă un meci din NBA, la o cotă de 1,65.

Meciul Brooklyn Nets - Toronto Raptors este programat în dimineața zilei de luni, 24 august, la ora 01:30, în HP Field House din Orlando, în primul tur al play-off-ului Conferinței de Vest. Toronto Raptors conduce seria cu 3-0.

Nets: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Antrenorul Jacque Vaughn și jucătorii lui au făcut deja tot ce era omenește posibil pentru ca echipa să se califice în play-off și să nu se facă de râs, asta deoarece Brooklyn a venit în Walt Disney Resort din Orlando fără 9 baschetbaliști. 

New-yorkezii au pierdut cele trei partide la diferențe de 25, 24 și 5 puncte. Dar în sezonul regulat, situația nu a fost la fel, Brooklyn punând probleme reale. De exemplu, în ultima partidă directă din sezonul regulat, Brooklyn a câștigat în fața lui Toronto cu 101-91!

În meciul 3, Jarrett Allen s-a descurcat excelent sub panouri, reușind nu mai puțin de 17 recuperări! A fost al șaselea meci consecutiv pentru Allen cu peste 10 recuperări. După plecarea din bulă a lui Joe Harris, din motive personale, coșgheterul echipei a devenit jucătorul transferat în luna iunie, Tyler Johnson, marcator a 23 de puncte în meciul 3 al play-off-ului.

Raptors: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Campioana se află în fața calificării în semifinala Conferinței de Est, pe care și-ar putea-o adjudeca chiar în acest meci. Dar, de obicei, echipele din NBA care conduc cu 3-0 se relaxează într-un meci 4, iar antrenorii își mai odihnesc titularii, oferindu-le mai multe minute jucătorilor care au evoluat mai puțin. Fred VanVleet este liderul mediei de puncte marcate (25,3) și al paselor decisive (8,7), iar Serge Ibacka este liderul recuperărilor (8,7).

În ultimele patru campanii din play-off, Toronto Raptors nu a câștigat niciodată o serie din primul tur al play-off-ului cu scorul de 4-0. A fost 4-3 în 2016, 4-2 în 2017 și 2018 și 4-1 în 2019.

Chiar înaintea meciului 4 din play-off, antrenorul Nick Nurse a fost declarat tehnicianul anului 2020 în NBA, acesta fiind cel care a adus lui Toronto singurul titlu din istorie anul trecut. 

Brooklyn Nets – Toronto Raptors: Cote la pariuri şi pronostic

Nu este exclus ca Nets să pună probleme, așa cum a făcut-o în sezonul regulat. Pariul nostru este Brooklyn Nets cu Handicap pozitiv +15,5, ceea ce înseamnă că dăm posibilitatea lui Toronto să câștige și să se califice în următoarea fază, dar nu la o diferență mai mare de 15 puncte. La Betano, cota pentru această selecție este 1,65.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.65
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Jurnalist sportiv din 1995, membru al Asociației Internaționale a Presei Sportive (AIPS)

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
30 / 1 / 40
Calcul:
-1 025 RON
ROI:
-14.4 %
Erik

Jurnalist sportiv din 1995, membru al Asociației Internaționale a Presei Sportive (AIPS)

De la inceput
Pariuri: 71
30 / 1 / 40
Calcul
ROI: -14.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Brooklyn Nets cu Handicap +15,5 (inclusiv prelungiri)
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide