Brooklyn Nets – Atlanta Hawks: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua pronosticuri de la partida Brooklyn Nets - Atlanta Hawks, din NBA.

Miercuri noaptea, de la ora 02:30, in “Barclays Center”, avem meciul Brooklyn Nets - Atlanta Hawks, din NBA.

Brooklyn Nets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Brooklyn Nets i-a odihnit pe Durant si Irving si a ajuns sa piarda al doilea meci la rand, 111-116, acasa, dupa prelungiri, cu Memphis Grizzlies. Asta in conditiile in care la Memphis s-a accidentat Morant dupa doar 12 minute de joc. LeVert a fost conducatorul celor de la Nets, cu 28 de puncte, 11 pase si 4 recuperari, in timp ce Luwawu a pus 21 de puncte, 6 recuperari si 2 pase. In mod normal, francezul nu va prinde multe minute, insa LeVert e cel mai bun om din rotatie. Asta daca nu cumva va fi titular, tinand cont de faptul ca Dinwiddie s-a accidentat grav si nu va mai juca in acest an.

Atlanta Hawks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Atlanta Hawks si-a construit o echipa foarte frumoasa si are patru victorii in tot atatea partide in acest sezon. Ultimul succes a venit contra celor de la Detroit Pistons, acasa, scor 128-120. Young a dat 29 de puncte, 6 pase si 3 recuperari, in timp ce Bogdanovic a bifat 17 puncte, 5 pase si 5 recuperari. Hawks au fost 20/42 de la 3p. A jucat si Capela, fara sa aiba un impact semnificativ, cu 7 puncte, 9 recuperari si o pasa. In fiecare partida, Hawks au marcat cel putin 117 puncte.

Brooklyn Nets - Atlanta Hawks: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Sunt doua formatii cu jucatori extraordinari pe faza ofensiva. Va fi interesant duelul dintre Irving si Young si cred ca ambii vor face o partida buna. Cum vor arunca echipele de la 3p? Daca ne uitam pe foaia de joc, e greu sa nu anticipam un show din spatele semicercului. De aceea, voi merge pe aceste doua pronosticuri de la Betano, una dintre casele de pariuri licentiate de la noi.

 

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
48 / 1 / 32
Calcul:
+364 RON
ROI:
4.5 %
Pariuri:
759 / 30 / 563
Calcul:
-552 RON
ROI:
-0.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 81
48 / 1 / 32
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1353
759 / 30 / 563
Calcul
ROI: -0.4 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 229,5 puncte Peste 28,5 cosuri de 3p
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde