Brighton — West Ham: pont pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la cote de 1.65 & 1.50.

Meciul Brighton – West Ham este programat sâmbătă, 15 mai, la ora 22.00, pe stadionul AMEX din Brighton.

Brighton - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Graham Potter a reușit o nouă salvare de la retrogradare și Brighton a reușit acest lucru prin joc atractiv. Printre rezultatele memorabile din acest sezon, Brighton a învins pe Anfield și Villa, iar cu Leeds are dublă victorie, lucru cu care nu se pot lăuda forșele campionatului. Problema lui Potter a fost că nu a reușit să lege victorii și de aceea echipa a navigat în apele tulburi din subsolul clasamentului. Potter va trebui să se descurce fără mai mulți fotbaliști importanți în frunte cu Lewis Dunk. Căpitanul este suspendat, după ce în etapa trecută a marcat, dar a fost eliminat. De asemenea, Lamptey, March, Maupay, Lallana, Veltman sau Propper sunt accidentați. În 5 din ultimele 6 meciuri jucate de Brighton în Premier League au fost cel puțin 9 cornere. 

West Ham - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

David Moyes va încheia cu capul sus acest sezon, indiferent dacă West Ham va prinde sau nu locurile de Europa. Londonezii au crescut considerabil nivelul jocului și au pus mari probleme echipelor mari ale campionatului. West Ham va avea o misiune grea la Brighton, unde nu a câștugat de 10 ani! Echipa lui Moyes va lupta pentru un succes care să o aducă mai aproape de revenirea în cupele europene. Acest vis s-a estompat în ultima vreme, când West Ham obținut doar 3 puncte din ultimele 12 disponibile și a coborât pe locul 6. Accidentarea căpitanului Declan Rice a defectat evoluția londonezilor. Sunt șanse mici ca Rice să fie pe teren sâmbătă seară la Brighton. Din punct de vedere matematic, West Ham poate spera chiar la locul 4, dar sunt șanse foarte mici de a realiza visul debutului în Champions League. În 4 din ultimele 5 meciuri jucate de West Ham în Premier League au fost cel puțin 9 cornere.    

Brighton – West Ham Cote la pariuri si ponturi pariuri

Brighton este o echipă care a jucat bine în acest sezon, mai ales pe teren propriu unde nu a primit gol în ultimele 3 meciuri cu Newcastle, Everton și Leeds, dar evoluția echipei lui Potter poate fi influențată de numeroasele accidentări. În ultimele 4 meciuri directe s-au înregistrat tot atâtea rezultate de egalitate. De aceea, ponturile mele pentru acest meci din Premier League sunt: Egal la Pauză sau Final & Peste 8.5 cornere. Betano oferă cote interesante pentru aceste alegeri: 1.65 & 1.50.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 7
Calcul:
-187 RON
ROI:
-13.4 %
Pariuri:
86 / 4 / 90
Calcul:
-2 428 RON
ROI:
-13.5 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 22
7 / 0 / 7
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 189
86 / 4 / 90
Calcul
ROI: -13.5 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Egal la Pauză sau final Peste 8,5 Cornere