Brighton – Manchester United: pont din Premier League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la o cotă de 1.51.

Meciul Brighton - Manchester United este programat sâmbătă, 25 septembrie, la ora 14.30, pe AMEX Stadium din Brighton, în cadrul etapei a 3-a din Liga 1.

Brighton - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Brighton a început foarte bine acest sezon și a acumulat trei puncte în primele două etape. Înfrângerea cu Chelsea din prima etapă a fost o nouă demonstrație că Graham Potter este pe drumul cel bun. Brighton joacă bine, are posesia, construiește ocazii și marchează. Cu Chelsea, Brighton a avut posesie mai bună și a inscris golul de 1-1. La Newcastle, trupa lui Potter a făcut show! A fost 3-0 fără emoții în fața unei echipe care este teoretic cel puțin la același nivel. Se vede o îmbunătățire clară față de finalul sezonului precedent. Potter nu-i va avea la partida cu Manchester United pe Bissouma, suspendat și Izquierdo, Andone și Walton accidentați.   

Manchester United - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Acest sezon a început cu duș înghețat pentru Ole Gunnar Solskjaer. Manchester United a reușit un singur transfer, Van de Beek de la Ajax și a debutat în noul campionat cu o înfrângere pe teren propriu în fața lui Crystal Palace. Roy Hodgson dăduse lovitura și în sezonul precedent pe Old Trafford, dar cu 2-1. Acum, Manchester United are misiunea de obșine primele puncte din noul sezon, dar apărarea îl îngrijorează pe managerul norvegian. După ce în perioadă de după lockdown, Solskjaer a reușit să readucă un echilibru defensiv, mai alers în deplasare, acum Lindelof pare dintr-un alt film fața de colegul Maguire. Absenții lui Man United pentru partida de sâmbătă sunt Phil Jones, Romero și Tuanzebe.

Brighton - Manchester United : Cote la pariuri si ponturi pariuri

Manchester United este sub presiune și trebuie să atace, în timp ce Brighton are câțiva jucători care sunt foarte buni pe contraatac: Trossard, Maupay, Connoly și chiar aripile Lamptey și March. De aceea, voi miza pe următorul pronostic: Brighton marchează. Betano dă o cotă de 1.51.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.51
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 2 / 12
Calcul:
-59 RON
ROI:
-2.0 %
Pariuri:
33 / 2 / 33
Calcul:
-678 RON
ROI:
+1.0 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 29
15 / 2 / 12
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 71
33 / 2 / 33
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Brighton marchează
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide