Brighton & Hove Albion – Wolves: pronosticuri fotbal Premier League

Ofensiva este si acum un capitol la care cele doua echipe nu exceleaza. In zece din ultimele unsprezece meciuri directe s-au inscris cel mult doua goluri.

Sambata, pe data de 2 ianuarie 2021, Brighton si Wolverhampton se vor infrunta in cea de-a 17-a runda din Premier League.

Brighton & Hove Albion: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

O singura victorie a reusit Brighton in ultimele trei luni . S-a intamplat asta intr-o deplasare, un 2-1 pe terenul lui Villa, undeva spre a doua jumatate a lunii noiembrie. De atunci si pana in prezent s-au mai disputat alte sapte etape, dueluri in care a izbutit patru rezultate de egalitate, cat si trei infrangeri. Una dintre aceste infrangeri a venit in ultimele zile ale anului trecut, atunci cand Arsenal a fost cea care a venit pe Amex si s-a impus cu 1-0. In urma acelui rezultat a cazut un loc si acum se afla pe 17, cu 13 puncte. Sunt doua lungimi pe care le are avans fata de Fulham, formatie fata de care a disputat si un meci mai mult.

  • Echipa probabila: Sanchez – White, Dunk, Webster – March, Alzate, Bissouma, Veltman – Maupay, Trossard – Connolly

  • Accidentati: Joze Izquierdo, Florin Andon,e Tano Lamptey

Wolves: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

In ultimele doua meciuri ale anului trecut a avut nesansa de a infrunta doua dintre aspirantele la podiumul Premier League. Era la un pas sa iasa neinvinsa, dar remiza (1-1) cu Tottenham a fost urmata de un esec la limita pe Old Trafford. 0-1 a indicat atunci tabela, cu Rashford marcand golul victoriei in minutul 3 al prelungirilor. In acele conditii a terminat anul pe 12, cu 21 de puncte, asta dupa ce a cazut o pozitie. Aceeasi Wolverhampton are si o problema cu numarul de goluri inscrise. Cu 15 reusite este una dintre cele mai timide marcatoare din 2020.

  • Echipa probabila: Patricio – Semedo, Coady, Saiss, Marcal – Neves, Moutinho – Traore, Prodence, Neto – Silva

  • Accidentati: Raul Jimenez, Jonny

Brighton & Hove Albion - Wolves cote la pariuri si predictii pariuri

Echilibrul este cuvantul de baza, ceea ce evidentiaza si oferta caselor de pariuri online. Totusi, cred ca cele doua echipe vor aplica acelasi stil pragmatic, intocmai din dorinta de a ramane neinvinse.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 0 / 48
Calcul:
-1 983 RON
ROI:
-19.8 %
Pariuri:
1880 / 34 / 1181
Calcul:
-11 879 RON
ROI:
-3.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
52 / 0 / 48
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 3104
1880 / 34 / 1181
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 2.5 goluri