Brighton - Fulham. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Brighton si Fulham, la o cota de 1.50

Brighton - Fulham. Pontul lui IulianGGMU

Sambata, incepand cu ora 17:00, pe “Amex Stadium”, Brighton primeste replica nou-promovatei Fulham, in etapa cu numarul 4 din Premier League.


Brighton ramane cu o singura victorie in acest start de sezon, “pescarusii” au reusit ca in runda a doua sa profite de avantajul pe care il are de cand a promovat si a depasit-o cu 3-2 pe Manchester United. Acela a fost singurul meci in care a luat puncte, in runda anterioara s-a dovedit o echipa modesta, chiar daca a jucat pe terenul lui Liverpool, ocaziile din partea ei au lipsit cu desavarsire, iar scorul nu avea cum sa nu fie unul in consecinta si anume, 0-1. Chris Hughton&Co. se afla pe locul 13, cu trei puncte, avand doua goluri mai putine inscrise. Un alt avantaj pe care aceasta il are, este acela ca in ultimele noua dispute de pe teren propriu a pierdut o singura data, in ultima zi a lunii martie, cu Leicester.

Echipa probabila: Ryan – Montoya; Duffy; Balogun; Bong – March; Propper; Stephens; Knockaert – Gros – Murray


Fulham este o echipa in crestere, daca in primele doua etape a fost depasita de echipa din capitala, precum Crystal Palace (0-2) si Tottenham (1-3), a venit randul ca trupa lui Slavisa Jokanovic sa isi spuna si ea punctul de vedere si nu avea cum sa nu o faca intr-un duel de pe teren propriu. La finalul saptamanii trecute s-a autodepasit si atacul a iesit la rampa, Aleksandr Mitrovic, Andre Schurrle si Jean Michel Serj au fost cei care au inscris in succesul cu 4-2 contra lui Burnley. Partea mai putin buna este ca a luat cel putin doua goluri in fiecare meci pe care l-a sustinut, fie contra unor echipe cu inalte standarde, fie contra unei echipe care vrea sa se claseze mult mai bine decat anul trecut, fara prea mari asteptari.

Echipa probabila: Bettinelli – Fosu Mensah; Odoi; Marchand; Bryan – Serj; McDonald; Anguissa – Schurrle; Mitrovic; Vietto


Daca a existat ceva la care cele doua echipe sa se potriveasca in acest inceput de campionat, acela a fost numarul de cornere. Brighton a avut cel mult cinci lovituri de colt si asta s-a intamplat in jocul de la Liverpool. Fulham a fost si ea o prezenta slaba la acest capitol, in deplasare a avut doua cornere, in fata unei formatii precum Totenham. In alta ordine de idei, precoupate mai mult sa nu primeasca gol, probabil ca nu se vor avanta in atac si fazele de poarta sa lipseasca, aici incluzand si loviturile de la colt.


 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 2 / 40
Calcul:
-1 276 RON
ROI:
-14.0 %
Pariuri:
1803 / 34 / 1123
Calcul:
-10 281 RON
ROI:
-3.5 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 92
49 / 2 / 40
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2966
1803 / 34 / 1123
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
sub 11.5 cornere
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide