Brighton – Arsenal: pont pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la cota de 1.80.

Meciul Brighton - Arsenal este programat marți, 29 decembrie, la ora 20.00, pe stadionul AMEX din Brighton.

Brighton - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

De la venirea lui Graham Potter, Brighton a intrat într-o altă eră. Dintr-o echipă care se chinuia să joace minge lungă și să profite de o mica eroare pentru a marca puțin, Brighton s-a transformat într-o formație care poate să paseze și care poate să pună în pericol prin acțiuni elaborate adversarii. Progresul este evident, dar victoriile întârzie. Ideile lui Potter sunt bune, dar deocamdată nu are la dispoziție un lot care să poată practica fotbalul dorit de el. Brighton a jucat 6 meciuri pe teren propriu în acest sezon în Premier League și desi nu a câștigat niciuna, echipa lui Potter a marcat în 5 dintre ele. Doar fortăreața lui Sean Dyche de la Burnley a rezistat, dar raportul ocaziilor în acel meci a fost 19-4 în favoarea gazdelor. În ultima etapă, Brighton a scos un punct după 2-2 la Londra cu West Ham, într-un meci în care a condus cu 1-0 și 2-1. Florin Andone și Izquerdo sunt absențele de lungă durată din lotul lui Potter.   

Arsenal - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Gură mare de oxigen luată de Arteta după victoria din derbyul cu Chelsea. A fost un succesul mai clar decât o arată scorul, 3-1, în care Arteta l-a învins pe Lampard cu tinerii! Căpitanul accidentat Aubameyang a fost spectator de lux la această victorie. prima venită pe teren propriu pentru Arsenal, în Premier League, după mai bine de 3 luni. “Tunarii” s-au descătușat în fața unui Chelsea dezorientat. Rămâne de văzut dacă acesta a fost declicul de care avea nevoie echipa lui Arteta sau a fost doar un foc de paie. Arsenal va trebui să se lupte pentru succes la Brighton fără 3 brazilieni. David Luiz, Gabriel și Willian sunt indisponibili. De asemenea, Thomas Partey nu poate juca nici în acest meci. Mijlocașul adus de la Arsenal este accidentat, în timp ce Ozil va rămâne acasă din nou.

Brighton - Arsenal Cote la pariuri si ponturi pariuri

În toate meciurile jucate între cele două la Brighton în ultimii 28 de ani, ambele echipe au marcat. Și în ultimul meci din 2020 este un meci între două echipe cu calitate în ofensivă și cu probleme în apărare. 

De aceea, vă recomand să pariați la meciul de marți: Ambele marchează. Betano dă o cotă de 1.80. 

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.80
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
4 / 0 / 13
Calcul:
-1 028 RON
ROI:
-60.5 %
Pariuri:
46 / 2 / 50
Calcul:
-1 405 RON
ROI:
+1.0 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
4 / 0 / 13
Calcul:
ROI: -0.6 %
Pariuri: 99
46 / 2 / 50
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele marchează
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide