Brest — PSG: ponturi Ligue 1

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.40 pentru infruntarea de Ligue 1 dintre Brest si PSG.

Brest: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Brest traieste periculos acest final de sezon si ce adversar va avea un ultima runda.. PSG! Un PSG care trebuie sa castige pentru a spera la titlu. Alb-rosii vin dupa o remiza la Montpellier care le-a complicat serios soarta in runda cu numarul 38.

Situatia gazdelor sta in felul urmator. Echipa are 41 de puncte si alaturi de Lorient si Strasbourg ocupa pozitiile deasupra barajului. Nantes este formatia de pe locul 18, iar canarii au cate un punct sub cele 3. Asadar Brest in mod normal depinde doar de ea, insa poate evita barajul si in cazul unei infrangeri.

PSG: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

PSG este foarte aproape sa piarda titlul in Franta. Echipa este la un punct in spatele celor de la Lille si nu mai depinde de ea. Sperantele au ramas inca vii, dupa victoria cu 4-0 din ultima runda, contra celor de la Reims.

Chair si asa, victoria nu le este suficienta biaetilor lui Pochettino. Lille trebuie sa nu castige, iar Mbappe & co. cu siguranta vor arunca mereu un ochi pe meciul de la Angers. La capitolul meciuri directe, PSG sta foarte bine. Parizienii au castigat in ultimele 5 deplasari pe terenul celor de la Brest.

Brest vs PSG: Cote la pariuri şi pronostic

Pana sa greseasca Lille, PSG trebuie sa aiba mare grija diseara. Brest este o formatie periculoasa, iar retrogradarea ameninta serios. Nu voi merge pe o victorie a oaspetilor, ci pe goluri. Defensiva campioanei a avut multe scapari in acest sezon, iar gazdele au capacitatea de a marca.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 0 / 13
Calcul:
-514 RON
ROI:
-19.8 %
Pariuri:
689 / 8 / 490
Calcul:
-5 746 RON
ROI:
-4.8 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 26
13 / 0 / 13
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1192
689 / 8 / 490
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri