Brentford — Swansea: pronosticuri fotbal Championship

Brentford este favorita la castigarea play-off-ului, ea a fost una dintre cele mai bine clasate echipe in Championship, dar si una dintre cele mai bune marcatoare.

Sambata, de la ora 17:00, pe Wembley Stadium, Brentford si Swansea se vor duela in finala play-off-ului Championship. Invingatoarea devine a treia echipa din esalonul secund care promoveaza in Premier League.

Brentford: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Nu este deloc straina de participarea in play-off-ul competiei, dar cert este ca jocul practicat ramane la acelasi nivel ridicat precum si in editiile anterioare. Ei bine, in sezonul regular a reusit sa se claseze pe locul al treilea, ceea ce i-a permis sa intalneasca ocupanta locului 6 la finalul sezonului regular. Diferenta de valoare a fost facuta in cel de-al doilea duel, deoarece in semifinale calificarea s-a jucat dupa sistemul tur-retur. A fost 3-2 la general pentru Brentford, echipa care a pierdut cu 0-1 in tur, iar in retur si-a luat revansa si a castigat cu 3-1.

  • Echipa probabila: Martin – Dalsgaard, Jansson, Pinnock – Rasmussen, Jensen, Janelt, Canos – Marcondes – Toney, Forss 
  • Accidentati: Shandon Baptiste, Josh Dasilva

Swansea: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

“Lebedele” sunt pe cale sa revina in Premier League dupa trei ani din momentul in care au retrogradat. S-a intamplat in urma sezonului din 2017/18, cand s-a clasat pe locul 18 in primul esalon. Pe de alt aparte, este pentru a doua aora consecutiv cand reuseste sa se califice in play-off-ul competitiei, dar acum joaca finala si este pregatita mai mult ca oricand sa castige. In semifinale a trecut cu 2-1 la general de Barnsley, dupa ce s-a impus cu 1-0 in tur, iar in retur scorul a fost egal, 1-1.

  • Echipa probabila: Woodman – Naughton, Cabango, Guehi, Bidwell – Fulton, Grimes, Hourihane – Ayew, Routledge, Lowe
  • Accidentat: Steven Benda

Brentford – Swansea: cote la pariuri si predictii pariuri

Ambele meciuri din campionat s-au incheiat de aceeasi maniera, 1-1. Sunt echipe care pe faza de atac au stiut foarte bine sa puna accenturl, insa Brentford parca a avut un plus de valaore cand a venit vorba de atac si de asta ma astept sa fie echipa care la finalul meciului sa iasa invingatoare.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
45 / 0 / 30
Calcul:
-556 RON
ROI:
-7.4 %
Pariuri:
2038 / 37 / 1301
Calcul:
-14 823 RON
ROI:
-4.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 75
45 / 0 / 30
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3381
2038 / 37 / 1301
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Brentford promoveaza