Brentford — Rotherham: ponturi fotbal Championship

Brentford este pe podium, iar un eventual succes ii garanteaza locul pentru cel putin o etapa, in timp ce Rotherham vine la Londra dornica sa obtina toate punctele, sa iasa din zona locurilor retrogradabile.

Marti, intr-o partida din runda cu numarul 35, Brentford primeste vizita lui Rotherham, pe Brentford Community Stadium din Londra.

Brentford: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

In ultimele sezoane a tot cocheta cu locurile de play-off si implicit cu promovarea, dar acum pare ca sansa ei este una foarte buna. O ajuta si forma de moment, cu atat mai mult cand in runda anterioara a dat lovitura pe terenul celor de la Bournemouth. 1-0 a fost atunci scorul, iar “albinele” au ajuns la noua etape consecutive fara esec. E drept, sapte dintre aceste rezultate au fost egaluri, dar punctele acumulate au fost suficiente cat sa aduca o calificare matematica in play-off. Brentford este a 3-a in Championship, cu 78 de puncte, unul mai mult decat urmtoarele trei clasate, fata de care a jucat si un meci mai putin.

  • Echipa probabila: Martin – Pinnock, Norsgaard, Sorensen – Rasmussen, Jensen, Janelt, Mbeumo – Fosu-Henry – Toney, Forss 

Rotherham: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Din nefericire pentru ea este oarecum condamnata sa castige la Londra. Are 39 de puncte, iar asta o face sa ocupe locul 22, cu 39 de puncte. Mai mult decat atat, sunt patru lungimi care stau intre ea si primul loc neutru, pe care Derby County il ocupa in acest moment. Diferenta este ca Rotherham are si doua meciuri mai putin, iar pentru a urca in clasament este nevoie sa obtina cel putin patru puncte din aceste infruntari. Forma de moment este slaba si o pune intr-o situatie delicata, deoarece vine dupa patru infrangeri consecutive.

  • Echipa probabila: Blackman – Ihiekwe, MacDonald, Wood – Lindsay, Barlaser, Wing – Mattock – Qgbene, Smith – Ladapo 

Brentford – Rotherham: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Cu toate ca vorbim despre Brentford ca despre o echipa calificata matematic in play-off, conteaza foarte mult si locul pe care se claseaza la finalul sezonului si atunci victoria este importanta. Pe de alta parte, Rotherham are nevoie sa joace cel mai bun fotbal si de asta cred ca urmeaza sa iasa la joc. In tur a fost 2-0, dar acum alta este miza si oaspetii nu au ce pierde, drept pentru care ma astept ca numarul de goluri sa fie mai mare.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
51 / 2 / 44
Calcul:
-1 382 RON
ROI:
-14.2 %
Pariuri:
1987 / 37 / 1267
Calcul:
-14 238 RON
ROI:
-4.3 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 98
51 / 2 / 44
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3299
1987 / 37 / 1267
Calcul
ROI: -4.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri