Brentford – Newcastle United: pronosticuri fotbal Cupa Ligii Angliei

Sunt peste doua luni si jumatate de la ultimul esec suferit de Brentford in jocurile de pe terenul propriu.

Marti, incepand cu ora 19:30, pe Digi Sport 3 se va disputa partida dintre Brentford si Newcastle, confruntare in sferturile de finala ale Cupei Ligii Angliei.

Brentford: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Pentru “Albine” este un motiv in plus sa se bucure acum de programare meciului. Vin dupa o serie impresionanta de meciuri consecutive incheiate cel putin la egalitate. De 13 partide reuseste sa respinga atacurile adversarilor si astfel sa stea departe de esec. In cel mai recent meci a reusit sa treaca usor de George Puscas si colegii sai de la Reading. 3-1 a fost scorul in favoarea lui Brentford, iar dupa 20 de etape ocupa locul 4, cu 35 de puncte, la trei lungimi de ocupanta locului secund.

Aceeasi prestatie buna a avut-o si in Cupa Ligii Angliei, unde a trecut de trei echipe de prim esalon. Vazand toata aceasta serie lunga de meciuri pozitive nu surprinde pe nimeni pentru eliminarea lui Soton (2-0), West Bromwich Albion (3-2) si Fulham (3-0).

  • Echipa probabila: Martin – Dalsgaard, Goode, Pinnock, Henry – Jensen, Janell, Dasilva – Mbeumo, Toney, Canos

  • Accidentati: Shandon Baptiste, Ponts Jansson, Mads Roesiev Rasmussen

Newcastle United: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Faptul ca este o prim-divizionara nu trebuie sa o faca pe Newcastle sa se culce pe o ureche pentru ca are un fata unul dintre cei mai tari adversari din Championship. Saint Maximin si colegii sai au avut pana acum doar meciuri cu echipe din esaloanele secunde. Pe parcursul intalnirilor din Cupa Ligii Angliei au primit un singur gol si le-au lasat acasa pe Blackburn (1-0), Morecambe (2-0) si Newport (2-1).

Echipa joaca acceptabil pentru un nivel precum cel impus in Premier League.  Are o singura infragere in ultimele patru jocuri din campionat. S-a intamplat tot intr-o deplasare, dupa un 2-5 pe terenul lui Leeds United, dar se afla aproape de mijlocul clasamentului. Ocupa locul 12, cu 18 puncte.

  • Echipa probabila: Darlow – Murhy, Hayden, Clark, Lewis – Fraser, Shelvey, Longstaff, Ritchie – Carroll, Wilson

  • Accidentat: Martin Dubravka

Brentford - Newcastle United: cote la pariuri si predictii pariuri

Artagoasa si mereu ca un ghimpe in coasta adversarilor, Brentford nu va depune usor armele, fie si intr-un meci de Cupa Ligii. Astept din partea ei sa puna serios umarul la treaba si astfel, sa incerce sa se autodepaseasca in fata unei formule utilizata mai putin de Newcastle. Oaspetii sunt cu gandul la meciul urmator din campionat, iar asta anunta mici schimbari in formula utilizata.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
50 / 1 / 52
Calcul:
-2 492 RON
ROI:
-24.2 %
Pariuri:
1882 / 35 / 1187
Calcul:
-12 376 RON
ROI:
-4.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 103
50 / 1 / 52
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 3105
1882 / 35 / 1187
Calcul
ROI: -4.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Brentford se califica