Brentford - Leicester: ponturi pentru un meci din Premier League

Acțiune

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la cote de 1.99 & 1.50.

Meciul Brentford - Leicester este programat sâmbătă, 18 martie, de la ora 17 pe stadionul Brenford Community din Londra. 

Brentford - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Thomas Frank a creat o echipă foarte bună, care batea porțile calificării, în premieră, în cupele europene. Brentford este un proiect foarte spectaculos! Clubul londonez a construit cu cap, iar rezultatele se văd. Managerul danez a reușit să fie chiar mai eficient în al doilea sezon de Premier League, în ciuda faptului că l-a pierdut pe Eriksen. Brentford are un stadion mic, dar publicul are o legătură specială cu echipa și rezultatele se văd. Acasă, Brentford are doar o singură înfrângere în ultimele 7 partide. Ivan Toney este într-o formă de vis. Atacantul englez are 3 goluri și o pasă de gol în ultimele 4 meciuri și este al treilea marcator al campionatului. 

Leicester - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Brendan Rodgers a demonstrat în acest sezon că se poate descurca într-o situație foarte complicată. Leicester a înlocuit, fără buget, defensiva. Rezultatele din ultima vreme sunt slabe, iar Leicester a început să tremure pentru evitarea retrogradării. 5 înfrângeri consecutive (0-3 cu Man United, 0-1 cu Arsenal, 1-2 cu Blackburn în Cupă, 0-1 cu Southampton și 1-3 cu Chelsea) au readus Leicester în zona roșie a retrogradării. Trupa lui Rodgers este pe 16, la egalitate cu ocupanta locului 18 Bournemouth și aduce o presiune uriașă pe umerii jucătorilor. Leicester a condus în tur cu 2-0, dar a fost egalată în minutul 86 de către Josh Dasilva. 

Brentford - Leicester Cote la pariuri si ponturi pariuri

Ultimul succes al lui Brentford cu Leicester a fost în...1952. 71 de ani mai târziu, situația s-a schimbat mult. Brentford are o echipă mai compactă și mai eficientă, mai ales pe teren propriu. Obiectivele sunt diferite, iar Brentford este cu ochii pe locurile europene.

De aceea, ponturile mele sunt: Brentford câștigă & Brentford câștigă oricare dintre reprize. Favbet oferă cote bune pentru aceste alegeri: 1.99 & 1.55.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

Ponturi
Brentford câștigă
Cf
Cote
1.99
Ponturi
Brentford câștigă oricare dintre reprize
Cf
Cote
1.50
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Premier League
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Brentford câștigă Brentford câștigă oricare dintre reprize
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Copy the token