Brazilia — Germania: pronosticuri fotbal Jocurile Olimpice

Germania cauta revansa in fata Braziliei dupa infrangerea cu 2-1 in finala din 2016 a Jocurilor Olimpice de vara.

Joi, de la ora 14:30, la Yokohama, pe stadionul cu acelasi nume, Brazilia si Germania incep aventura numita Jocurile Olimpice. Cele doua nationale fac parte din Grupa D, unde se mai afla si Coasta de Fildes, cat si Arabia Saudita.

Brazilia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Este detinatoarea en-titre a medaliei de aur, pe care a reusit sa o obtina in 2016. Este cat se paote de clar ca vorbim despre una dintre cele mai prezente reprezentative de fotbal, cu 13 aparitii la Jocurile Olimpice, pentru prima oara in 1952. Dispune de un lot capabil, unde regasim jucatori de la cluburi recunoscute la nivel mondial. Arsenal, Zenit, OM, Real Madrid sau Ajax sunt doar cateva dintre cluburile care si-au trimis jucatorii la lotul de 22 care spera sa ajute Brazilia sa obtina o noua medalie la Olimpiada de vara.

Germania: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Este recunoscuta ca fiind o nationala ce sta bine la capitolul jucatori tineri. Germania a dominat multi ani fotbalul juvenil si chiar under 21, unde are titluri castigate. De data aceasta face parte din Grupa D si are Brazilia drept principal contracandidat la lupta pentru sefia grupei. Oricum, dispune si de jucatori experimentati, Max Kruse este unul dintre cei pe care Stefan Kuntz se bazeaza in incercarea de a castiga o medalie. Maximilian Arnold sau Nadiem Amiri fac si ei parte din lotul care a ajuns in Japonia.

Brazilia – Germania: cote la pariuri si predictii pariuri

Sunt echipe cu state vechi in fotbalul de la Jocurile Olimpice, iar cel mai recent duel l-au avut chiar in 2016, atunci cand Brazilia a castigat finala, la loviturile de departajare.  Cu alte cuvinte, este reeditarea finalei din urma cu cinci ani, dar lucrurile s-au schimbat, acum vorbim de cu totul alt lot.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
73 / 1 / 40
Calcul:
+662 RON
ROI:
5.8 %
Pariuri:
2134 / 38 / 1349
Calcul:
-13 484 RON
ROI:
-3.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 114
73 / 1 / 40
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 3523
2134 / 38 / 1349
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde