Brazilia - Cota Rica. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Brazilia si Cota Rica, la o cota de 1.85

Brazilia - Cota Rica. Pontul lui IulianGGMU

Vineri, de la ora 15:00, pe “Saint-Petersburg Stadium” se va disputa meciul dintre Brazilia si Costa Rica, confruntare ce face parte din etapa cu numarul al doilea din faza grupelor.


Brazilia a dezamagit cu rezultatul meciului din etapa inaugurala, cand a remizat la 1 in fata Elvetiei, in ciuda unui joc ofensiv foarte bun, in care a fost una dintre putinele echipe care au trimis spre poarta adversarilor cel putin 20 de suturi. Alte doua nationale favorite net sa castige meciurile au reusit mai multe suturi spre poarta, dar toate au terminat fara succes. Sud-americanii au ajuns la 12 meciuri consecutive in care n-au pierdut, interval de timp in care au bifat opt victorii si alte patru rezultate de egalitate.


Nu exista alta alternativa decat cea a victoriei, aspect pe care a pus foarte apasat accentul si selectionerul Braziliei, vizibil nemultumit din rezultatul inregistrat in etapa inaugurala. Totusi, conform a ceea ce s-a intamplat in prima runda, sud-americanii au nevoie sa scoata puncte din ambele meciuri ramase, urmand ca in ultima etapa sa joace cu calificarea pe masa, in fata Serbiei.

Echipa probabila: Alisson – Danilo; Silva; Miranda; Marcelo – Coutinho; Casemiro; Paulinho – Neymar; Jesus; Willian


Costa Rica a confirmat din plin statutul de outsider pe care l-a avut inca de la aflarea tragerii la sorti. Cu toate ca s-a prezentat foarte bine, a dominat pe alocuri Serbia, diferenta a fost facuta de o executie norocoasa dintr-o lovitura libera, cand Keylor Navas nu a putut sa intervina. In urma acelui rezultat, a ramas cu doua victorii in ultimele unsprezece intalniri, fie ele de pregatire sau oficiale.


Replica din meciul inaugural a fost una buna, Costa Rica a reusit sa fie egala europenilor in dreptul suturilor spre poarta, avand si mai multe cornere decat Serbia. Selectionerul Oscar Ramirez nu a fost deloc multumit de jucatorii din planul ofensiv, toate schimbarile efectuate au venit in acel compartiment.

Echipa probabila: Navas – Acosta; Gonzalez; Duarte – Gamboa; Borges; Guzman; Calvo – Ruiz; Bolanos -Urena


Brazilia nu isi doreste sa mai repete isprava din primul meci, cand desi a deschis scorul in fata Elvetiei, s-a vazut pusa in situatia de a incepe din nou de la egalitate si nu a reactionat deloc bine. Cred ca sud-americanii vor trece repede la carma jocului si vor asedia poarta aparata de Keylos Navas, suficient cat sa se depaseasca media de 24,5 impusa de Unibet pentru suturile trimise pe poarta ambelor echipe Trebuie mentionat ca aici intra in calcul atat suturile pe/spre poarta, cat si cele blocate.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.85
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 2 / 39
Calcul:
-1 007 RON
ROI:
-10.8 %
Pariuri:
1809 / 34 / 1124
Calcul:
-10 064 RON
ROI:
-3.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 93
52 / 2 / 39
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2968
1809 / 34 / 1124
Calcul
ROI: -3.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 24,5 suturi
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide