Boston Celtics vs Indiana Pacers
Incheiat

Boston Celtics vs Indiana Pacers: ponturi NBA 22.05.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Boston Celtics - Indiana Pacers, din NBA.

Boston Celtics a pierdut cate un meci atat in seria cu Miami Heat, cat si cu Cleveland Cavaliers. Dar nu au fost deloc probleme in a avansa in aceasta finala. In ultima disputa cu Cavs, Celtics s-au impus cu 113-98. Tatum a dat 25 de puncte, 10 recuperari si 9 pase, Horford a inregistrat 22 de puncte, 15 recuperari si 5 pase, pentru ca White sa ajute cu 18 puncte, 6 pase si 5 recuperari. Tatum si Brown au o medie de peste 23.0 de puncte in acest play-off. Porzingis n-a jucat deloc cu Cavs, insa ar putea reveni in meciul 3 din aceasta finala.

Indiana Pacers a trecut de New York Knicks in meciul 7, chiar in deplasare, scor 130-109. Dar este de oferit un context, pentru ca Knicks au avut probleme cu accidentarile pe tot parcursul seriei. Mult noroc pentru Pacers, care totusi au aratat de ce au avut cea mai buna ofensiva in sezonul regulat. Haliburton a pus 26 de puncte, 6 pase si 4 recuperari in meciul 7, in timp ce Nembhard a incheiat disputa cu 20 de puncte, 6 pase si 5 recuperari. Siakam este cel mai bun marcator al echipei in play-off, cu o medie de 21.2 puncte. 

Boston Celtics - Indiana Pacers: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Daca Indiana a avut cea mai buna ofensiva in sezonul regulat, Boston a tinut aproape, cu o medie de putin peste 120 de puncte marcate, al doilea cel mai prolific atac. Cele doua s-au intalnit de cinci ori si o singura data am vazut sub 230 de puncte marcate. In cele doua meciuri directe din “TD Garden”, Boston a marcat in medie 142 de puncte. 

Ponturi
Boston Celtics peste 114,5 puncte
Cf
Cote
1.65
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Va fi acest pariu castigator?
Boston Celtics peste 114,5 puncte
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token