Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers
Incheiat

Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers: ponturi NBA 16.05.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Boston Celtics - Cleveland Cavaliers, din NBA.

Miercuri noaptea, de la ora 02:00, in “TD Garden”, avem meciul 5 din seria Boston Celtics - Cleveland Cavaliers, din play-off-ul NBA.

Boston Celtics - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Boston Celtics a avut un avantaj de 15 puncte in ultimul sfert din meciul 4, dar finalul a fost cu ceva emotii, scor 109-102. Asta desi Mitchell a lipsit de la Cleveland. Pentru Boston, Tatum a bifat 33 de puncte, 11 recuperari si 5 pase, in timp ce Brown a contribuit cu 27 de puncte, 8 recuperari si o pasa. Holiday a ajutat cu 16 puncte, 7 recuperari si 5 pase. Celtics au transformat 21 dintre cele 24 de libere avute. 

Cleveland Cavaliers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cleveland Cavaliers a aflat aproape de ora meciului ca Mitchell nu poate sa joace. A fost un soc, insa Cavs au incercat sa se regrupeze si sa faca o figura frumoasa. In principiu, au si reusit, cu Garland avand 30 de puncte, 7 pase si 3 recuperari, cu 12/27 FG. LeVert a inregistrat 19 puncte, 5 recuperari si 3 pase, in timp ce Mobley a incheiat seara cu 19 puncte, 9 recuperari si 3 pase. 15/48 de la 3p pentru Cavaliers. 

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Ofensiv, Boston a dat rateu doar in singurul esec din aceasta serie. Celtics au aruncat atunci 23% de la 3p. Circumstantele sunt altele acum, chit ca Mitchell ar putea sa revina pentru aceasta confruntare. Insa Boston este cea mai buna echipa din NBA pe teren propriu in acest sezon si are calificarea la indemana. Celtics au avut o medie de 121.7 puncte inscrise in partidele de acasa. 

Ponturi
Boston Celtics peste 107,5 puncte
Cf
Cote
1.57
Va fi acest pariu castigator?
Boston Celtics peste 107,5 puncte
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token