Boston Celtics — Dallas Mavericks: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Boston Celtics - Dallas Mavericks, din NBA.

Miercuri noaptea, de la ora 02:30, in “TD Garden”, avem meciul Boston Celtics - Dallas Mavericks, din NBA.

Boston Celtics - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Boston Celtics si-au vazut seria de noua victorii la rand întreruptă la Chicago Bulls, esec cu 107-121. Contra unei echipe pe care o batusera de doua ori in acest sezon. Tatum a pus 28 de puncte, 11 recuperari si 7 pase, Brown a inregistrat 25 de puncte, 7 recuperari si 2 pase, in timp ce Brogdon a contribuit cu 23 de puncte, 6 pase si o recuperare. Horford a fost dezastru, 0 puncte, cu 0/9 FG. Boston e in continuare pe primul loc in Est, cu 13W - 4L.

Dallas Mavericks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dallas Mavericks au jucat iar contra unui Denver Nuggets aflat in efectiv redus, dar de data asta rezultatul a fost unul surprinzator. Dallas a cedat cu 97-98, fara ca Doncic sa fie cel mai bun marcator pentru Mavericks. Luka a terminat partida cu 22 de puncte, 9 recuperari si 8 pase, pentru ca Green sa contribuie cu 23 de puncte, 2 recuperari. Bertans a ajutat si el cu 15 puncte. Dinwiddie a jucat slab, iar Wood a fost folosit putin.

Boston Celtics - Dallas Mavericks: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Defensiva lui Doncic nu e atat de proasta precum au unii impresia, dar e clar ca Brown si Tatum pot sa profite pe acel culoar. Boston a marcat doar 92 de puncte in ultima confruntare directa, insa Celtics au acum a doua cea mai buna ofensiva din liga, cu 119.4 puncte inscrise.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
51 / 0 / 34
Calcul:
+44 RON
ROI:
0.5 %
Pariuri:
1436 / 46 / 1037
Calcul:
-78 RON
ROI:
0.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
51 / 0 / 34
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2526
1436 / 46 / 1037
Calcul
ROI: 0.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Boston Celtics peste 108,5 puncte

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde