Boston Celtics – Brooklyn Nets: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Boston Celtics - Brooklyn Nets, din NBA.

Vineri noaptea, de la ora 00:00, in “TD Garden”, avem meciul Boston Celtics - Brooklyn Nets, din NBA.

Boston Celtics - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Boston Celtics a deschis sezonul printr-o victorie, 122-121, acasa, cu Milwaukee Bucks. Brown a dat 33 de puncte, 5 recuperari si 4 pase, iar Tatum a bifat 30 de puncte, 7 recuperari si 2 pase. A fost pentru prima oara in istoria celor de la Celtics cand doi coechipieri inscriu cel putin 30 de puncte in meciul de deschidere. Tatum a dat si cosul victoriei, unul de 3p, desi la pauza avea doar 9 puncte marcate. Giannis a avut doua libere cu 0.4 secunde pe ceas, dar a ratat-o pe cea de-a doua. Boston a fost excelenta de la distanta, 18/40.

Brooklyn Nets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Brooklyn Nets au o banca foarte buna, de aceea ii vad printre favoritii la titlu. Dar in prima partida n-a fost nevoie de prea multe puncte de acolo, fiindca Durant si Irving au rezolvat rapid duelul cu Golden State Warriors. A fost 125-99 pentru Brooklyn, Nets conducand in permanenta. KD a pus 22 de puncte, 5 recuperari si 3 pase, in timp ce Irving a terminat partida cu 26 de puncte, 4 pase si 4 recuperari. Ambii au jucat in jur de 25 de minute. Nets au marcat 125 de puncte in conditiile in care au avut si 20 de turnoveruri.

Boston Celtics - Brooklyn Nets: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Este un meci special pentru Irving, de aceea vom merge pe el. Toata lumea a spus ca a fost un “cancer” in vestiarul celor de la Boston, deci va trebui sa arate pe parchet cat de bun e. Si stim ca nu are nicio problema in a demonstra acest aspect. Meciul va fi mai echilibrat, deci il vom vedea trecand de 30 de minute.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 1 / 30
Calcul:
+624 RON
ROI:
7.8 %
Pariuri:
760 / 30 / 563
Calcul:
-492 RON
ROI:
-0.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 80
49 / 1 / 30
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1355
760 / 30 / 563
Calcul
ROI: -0.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Irving peste 35,5 puncte+pase+recuperari
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde