Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Boston Bruins - St. Louis Blues: Predictii hochei pe gheata NHL

Favorita in finala Stanley Cup, Boston Bruins s-a impus cu 4-2 in primul meci.

Meciul 2 al Stanley Cup are loc joi dimineata, de la ora 03:00, tot in “TD Garden”, unde Boston primeste din nou vizita celor de la St. Louis Blues. In primul meci al finalei NHL, Bruins s-a impus cu 4-2 si a trecut la conducere, 1-0 la general.

Boston Bruins: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Favorita sa castige finala, Boston Bruins a facut ce stie ea mai bine si a inceput cu dreptul finala Stanley Cup 2018/2019. Nu a fost intamplator acest succes, ci mai degraba a continuat seria victoriilor, inceputa in urma cu aproape o luna. Astfel, a ajuns la opt meciuri castigate consecutiv. A fost u meci in care a avut nevoie de o jumatate de ora sa se trezeasca. Sean Kuraly a iesit din nou la rampa, atacantul american a avut o pasa decisiva si un gol. Vedeta lui Bruins, Brad Marchand, a inscris si el. Canadianul a punctat cand poarta adversarilor era goala, si a stabilit scorul final 4-2.

  • Boston a asediat poarta adversa, a trimis 38 de suturi pe poarta, un numar aproape dublu decat ce a reusit St. Louis Blues la acelasi capitol.

St. Louis Blues: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Situatia echipei nu este cu nimic schimbata, in momentul cand s-a calificat stia bine ca pleaca cu sansa a doua, cu atat mai mult cand joaca si in deplasare. Vladimir Tarasenko si Brayden Schenn au adus linistea pe “TD Garden”, cel putin in timpul cand echipa lor a condus si cu 2-0. Ceva s-a rupa si incepand cu minutul 02:15 din perioada a doua, a mai existat o singura formatie pe gheata si nu a fost ea. A luat gol jucand in inferioritate, pentru ca in ultima perioada sa primeasca lovitura de gratie, pierzand cu 0-2 in acele douazeci de minute si 2-4 la general.

  • Blues a incheiat meciul cu 10 minute de penalizare, de doua ori si jumatate mai multe decat Boston.

Boston Bruins - St. Louis Blues: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

E prea din scurt sa se sune adunarea si Craig Berube sa poata rezolva greselile aparute in primul duel. Mai mult decat atat, cifrele bune inregistrate de Boston pe faza de atac ma fac sa ma gandesc din nou la ce e mai bun pentru ea si astfel, sa castige si al doilea meci. Nu e deloc surprinzator, pentru mine Boston a fost favorita inca din sferturile de finala si cand am vazut adversarul modest din finala am mers pe castigarea de catre ea a Stanley Cup.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
64 / 0 / 44
Calcul:
-797 RON
ROI:
-7.4 %
Pariuri:
1507 / 28 / 923
Calcul:
-6 502 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 108
64 / 0 / 44
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2459
1507 / 28 / 923
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Boston Bruins castiga inclusiv in prelungiri