Bosnia – Italia: pont pentru un meci din Nations League

Expertul Legalbet Ion Alexandru vă recomandă din Nations League, la o cotă de 1.80.

Meciul Bosnia - Italia este programat miercuri, 18 noiembrie, la ora 21.45, pe stadionul Grbavica din Sarajevo.

Bosnia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Bosnia este pe ultimul loc în această grupă din Nations League. Echipa antrenată de veteranul Dușan Bajevic a obținut doar 2 puncte din primele 5 partide. Ca mai toate echipele în această perioadă, naționala bosniacă a fost măcinată de indisponibilități din cauza infectărilor cu coronavirus. Căpitanul și golgheterul all time, Dzeko este între cei 6 fotbaliști care nu au putut onora convocarea. Eliminată pe teren propriu de către Irlanda de Nord din drumul spre Euro, Bosnia a câștigat doar cu Liechtenstein în ultimele 13 luni. Chiar și așa, Bosnia a smuls un egal la Firenze în septembrie. Deloc surprinzător, Dzeko a marcat golul bosniacilor în acel 1-1.

Italia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Mancini doboară record după record la naționala Italiei. Squadra azzurra a pierdut ultima dată acum 2 ani și 2 luni! A fost un 0-1 în Portugalia. De atunci, italienii au 16 victorii și 5 rezultate de egalitate. O victorie la Sarajevo ar însemna câștigarea grupei din Nations League și implicit calificarea în Final 4. Duminică, echipa lui Mancini a câștigat categoric în fața Poloniei. Scorul 2-0 este doar o ilustrare a superiorității gazdelor, dar faptul că echipa lui Lewandowski nu a șutat pe poartă arată cât de bine este așezată naționala Italiei. 

Bosnia - Italia Cote la pariuri si ponturi pariuri

Italia este într-o formă foarte bună și vizează primul loc în grupă, în timp ce Bosnia este măcinată de infectările cu Covid-19. Fără Dzeko, Bosnia va avea o misiunea foarte grea la Sarajevo în fața unei echipe care nu a mai pierdut din 2018. De aceea, vă recomand să pariați la meciul de miercuri seara: Victorie Italia și sub 4.5 goluri. Betano dă o cotă de 1.80. 

cele mai bune case de pariuri legalePrieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la  din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 5
Calcul:
+220 RON
ROI:
15.7 %
Pariuri:
90 / 4 / 91
Calcul:
-2 191 RON
ROI:
-11.8 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
9 / 0 / 5
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 191
90 / 4 / 91
Calcul
ROI: -11.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Italia și sub 4.5 goluri
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde