Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Bosnia-Herțegovina – Irlanda de Nord: pont din playoff de calificare la Campionatul European care se va juca în 2020

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din playofful de calificare la Campionatul European care se va juca în 2020, la o cotă de 2.00.

Bosnia-Herțegovina – Irlanda de Nord: pont din playoff de calificare la Campionatul European care se va juca în 2020

Meciul Bosnia-Herțegovina – Irlanda de Nord este programat joi, 8 octombrie, la ora 21.45, pe stadionul Grbavica din Sarajevo, în cadrul playoffului de calificare la Campionatul European care se va juca în 2020.

Bosnia-Herțegovina - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Bosnia-Herțegovina are o echipă națională cu multă calitate și experiență. Căpitanul Dzeko de la Roma, Pjanic de la Barcelona, Kolasinac de la Arsenal sau pottarul Begovic de la Bournemouth sunt elementele de echilibru ale unei echipe care a făcut, în septembrie, egal, 1-1, în Italia.  Pentru bosniaci acest baraj reprezintă o șansă uriașă. Dacă va trece de Iralnda de Nord va juca finala pentru calificarea la Europeanul de anul viitor, tot pe teren propriu, împotriva Irlandei sau Slovaciei. În ultimele doup ediții. Bosnia-Herțegovina a rattat în playoff participarea în premieră la un Campionat European.

Irlanda de Nord - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Euro 2016! Acesta a fost punctul maxim al acestei generații de fotbaliști din Irlanda de Nord. Acum 4 ani, cu Michael O’Neill pe bancă și Lafferty în formă, Irlanda de Nord a bifat prima prezență la un turneu final de Campionat European. De atunci, echipa britanică se poate mândri doar cu victorii în deplasare cu Belarus, Estonia, San Marino sau Azerbadjan. De la instalarea ca selecționer a lui Ian Baraclough, Irlanda de Nord a făcut un 1-1 la București și 1-5 pe teren propriu cu Norvegia, în grupa de Nations League.

Bosnia-Herțegovina – Irlanda de Nord: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Selecționata din Bosnia-Herțegovina este o echipă mai experimentată și mai matură. Irlanda de Nord nu a arătat foarte bine în ultimele partide și a scos un egal norocos la București în Nations League. De aceea, voi miza pe următorul pronostic: victorie Bosnia-Herțegovina. Betano dă o cotă de 2.00. 

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.00
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 0 / 10
Calcul:
+40 RON
ROI:
1.7 %
Pariuri:
15 / 0 / 14
Calcul:
-182 RON
ROI:
-6.3 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 23
13 / 0 / 10
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 32
15 / 0 / 14
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Bosnia-Herțegovina
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde