Bolívar – Oriente Petrolero: ponturi Bolivia

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Bolivar - Oriente Petrolero, din Bolivia.

Joi, de la ora 21:00, pe “Estadio Hernando Siles”, avem meciul Bolivar - Oriente Petrolero, din ultima etapa din Bolivia.

Bolivar - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Bolivar se afla pe locul 3 in campionat, cu 46 de puncte acumulate in 25 de runde, golaveraj 56-28. In ultima etapa, Bolivar a pierdut, in deplasare, cu Jorge Wilstermann, scor 0-2. A fost o partida destul de modesta din punct de vedere ofensiva, iar oaspetii l-au pierdut si pe Riquelme, eliminat. Pe teren propriu, trupa din capitala Boliviei a marcat 34 de goluri in 12 partide in acest sezon si a castigat noua dintre aceste dispute. Fara sa sufere vreo infrangere.

Oriente Petrolero - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Oriente Petrolero a cedat in ultima etapa, 0-1, acasa, cu Vinto. Asta dupa cinci meciuri la rand fara infrangere. In plus, Soliz a fost eliminat in minutul 90. Oriente nu mai are niciun obiectiv in aceasta ultima runda, fiind pe pozitia a 10-a in Bolivia, cu 30 de puncte adunate in 25 de partide, golaveraj 36-47. In deplasare, Oriente Petrolero a incasat 30 de goluri in 12 meciuri.

Bolivar - Oriente Petrolero: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Calculele pentru Bolivar sunt simple: trebuie sa castige si sa spere ca Always Ready si The Strongest nu se impun. Oriente vine la La Paz fara cel putin 10 jucatori din prima echipa, depistati pozitiv. Nici cinci membri ai staff-ului n-au putut face deplasare. Cota la solist a scazut destul de mult si e posibil sa ajunga undeva la 1.03-1.05 inainte de fluierul de start.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
48 / 0 / 29
Calcul:
+669 RON
ROI:
8.7 %
Pariuri:
756 / 29 / 559
Calcul:
-337 RON
ROI:
-0.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 82
48 / 0 / 29
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1349
756 / 29 / 559
Calcul
ROI: -0.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Bolivar peste 3,5 goluri
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde