Blooming — The Strongest: ponturi Bolivia

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Blooming - The Strongest, din Bolivia.

Miercuri noaptea, de la ora 03:30, pe “Estadio Ramon Tahuichi Aguilera Costas”, avem meciul Blooming - The Strongest, din etapa a 10-a din Bolivia.

Blooming - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Blooming se afla pe locul 12 in campionat, cu 10 puncte acumulate in 9 runde, golaveraj 10-12. In ultima etapa, trupa din Santa Cruz a pierdut, intr-un meci considerat in deplasare, 3-0 cu Oriente Petrolero. Cumva, Blooming a reusit sa incheie acea partida fara sa expedieze vreun sut pe poarta. Pe teren propriu, sunt insa trei victorii la rand, ultima fiind obtinuta cu Nacional Potosi, scor 2-1.

The Strongest - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

The Strongest ramane si in acest sezon cea mai buna echipa din Bolivia. Conduce clasamentul, cu 22 de puncte stranse in 8 partide, 22-10 golaveraj. Este singura formatie care nu a pierdut pana acum. In ultima runda, “tigrii” au castigat, acasa, cu Guabira, scor 2-1. Sunt patru deplasari in aceasta stagiune pentru The Strongest, iar de fiecare data am avut parte de meciuri cu cel putin trei goluri marcate.

Blooming - The Strongest: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Daca ne uitam la ultimele 10 confruntari directe, doar in doua nu s-au inscris cel putin trei goluri. In precedenta disputa aici, The Strongest a castigat cu 3-1. E echipa mai in forma, care poate sa marcheze oricand, deoarece are jucatori fenomenali, pentru acest nivel, pe plan ofensiv. Evident, ma refer la Willie si Reinoso. Insa nici Blooming nu e de ignorat atunci cand joaca pe teren propriu.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
14 / 0 / 12
Calcul:
-272 RON
ROI:
-10.5 %
Pariuri:
892 / 31 / 673
Calcul:
-1 368 RON
ROI:
-0.9 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 31
14 / 0 / 12
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1604
892 / 31 / 673
Calcul
ROI: -0.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri