Blackpool — Lincoln: ponturi fotbal League One

In sezonul regular au facut spectacol si in total s-au inscris noua goluri. Au jucat la acelasi nivel si in play-off, ceea ce ne duce cu gandul spre un duel spectaculos, unde golurile sa nu lipseasca.

Duminica, de la ora 17:00, al Wembley, Blackpool si Lincoln stau fata in fata in finala play-off-ului League One. Cine castiga promoveaza in Championship.

Blackpool: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dupa cinci sezoane in care a evoluat si in cea de-a patra liga valorica din Anglia, Blackpool renaste si vrea sa revina in Championship. Cea mai recenta prezenta in aceasta liga a avut loc in sezonul 2014/15, cand a retrogradat de doua ori consecutiv si a fost nevoita sa inceapa totul de la 0. Dupa patru ani in League One, acum este pusa in fata finalei play-off-ului si este la 90 de minute de promovare. In semifinale a trecut cu 6-3 la general de Oxford United, echipa careia a reusit sa-i inscrie cate trei goluri in fiecare meci, deoarece s-a jucat dupa sistemul tur-retur.

  • Echipa probabila: Maxwell – Turton, Ballard, Husband, Garbutt – Mitcheel, Dougall, Stewart, Embleton - Yates, Simms 

Lincoln: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Obinsuita mai mult sa joace in ligile inferioare din Anglia, Lincoln City FC se afla la a treia promovare in ultimii cinci ani. In precedentele doua a reusit sa ocupe prima pozitie in Conferinta Nationala si League 2. Pe de alta paret, ar fi o premiera sa o vedem in Championship, avand in vedere ca nu a fost acolo in era fotbalului modern. Are ceva probleme, chiar in semfinale s-au vazut foarte bine acestea, dupa ce a fost invinsa cu 2-1 in mansa retur. Insa, datorita victoriei din prima mansa a reusit sa elimine Sunderland cu 3-2 la general.

  • Echipa probabila: Palmer – Poole, Eyoma, Montsma, Edun – Johnson, Bridcutt, Grant – Scully, Hopper, Rogers

Blackpool – Lincoln: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Ambele au un stil de joc care inclina spre atac si cifrele din cele doua meciuri directe din sezonul regular demonstreaza lucrul acesta. Dat fiind faptul ca urmeaza un nou duel intre Blackpool si Lincoln, astept ca ofensivele lor sa iasa din nou in relief si ambele sa inscrie.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
45 / 0 / 30
Calcul:
-556 RON
ROI:
-7.4 %
Pariuri:
2038 / 37 / 1301
Calcul:
-14 823 RON
ROI:
-4.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 75
45 / 0 / 30
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3381
2038 / 37 / 1301
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 1,5 goluri