Biletul zilei tenis 30.05.2022 Roland Garros

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 30.05.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in turneul de Grand Slam Roland Garros, pe zgura.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Casper Ruud – Hubert Hurkacz

Norvegianul Casper Ruud a jucat pana a cum la Roland Garros patru seturi cu Tsonga, trei seturi cu Ruusuvuori si cinci seturi cu Lorenzo Sonego. In meciul cu Sonego a revenit de la 1-2 la seturi, reusind sa faca acel joc de regularitate care i-a adus aura de jucator foarte bun de zgura. Desi si-a pierdut de trei ori serviciul in acel meci, Casper a facut doar 21 de greseli nefortate in cele trei ore si jumatate de joc.

Polonezul Hurkacz a castigat doar in cate trei seturi meciurile de pana acum. El a trecut de italienii Zeppieri si Cecchinato si de belgianul David Goffin. Hubert a servit in total 24 de asi si nu si-a pierdut deloc serviciul in meciueile de pana acum. Chiar daca se spune ca serviciul conteaza mai putin pe zgura, Hubert are un mare avantaj prin acest serviciu urias.

Ma astept la un meci destul de strans, dar pe care Ruud sa si-l adjudece. Norvegianul are jocul mai potrivit pentru zgura.

Pont Marin Cilic – Daniil Medvedev

Croatul Cilic a jucat foarte bine la aceasta editie de Roland Garros. El a trecut de ungurii Balasz si Fucsovics si apoi l-a invins pe Gille Simon, la ultimult meci al carierei pentru acesta. Marin a servit in total 31 de asi in meciurile jucate pana acum si si-a pierdut de patru ori serviciul. In spatele serviciului extraordinar, Marin poate pune inca probleme, chiar si pe zgura.

Rusul Medvedev a tot spus ca nu ii plac suprafetele lente, dar pe zgura de la Roland Garros a jucat pana acum trei meciuri foarte bune. El a trecut in cate trei seturi de argentinianul Facundo Bagnis si de sarbii Laslo Djere si Miomir Kecmanovic. Daniil a servit in total 25 de asi si si-a pierdut serviciul doar de cinci ori pana acum. Rusul a aratat un tenis foarte dinamic si a acoperit excelent terenul ca un adevarat zgurist.

Cred ca Medvedev se va impune in acest meci. 

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Decizia finala iti apartine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 4
Calcul:
+811 RON
ROI:
57.9 %
Pariuri:
622 / 35 / 612
Calcul:
-1 352 RON
ROI:
-1.1 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
10 / 0 / 4
Calcul:
ROI: +0.6 %
Pariuri: 1269
622 / 35 / 612
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cilic – Medvedev 2, Ruud- Hurkacz 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde