Biletul zilei tenis 29.05.2022 Roland Garros

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 29.05.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in turneul de Grand Slam Roland Garros, pe zgura.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Rafa Nadal – Felix Auger-Aliassime

Spaniolul Rafa Nadal, de 13 ori castigator pe zgura de la Paris are un bilant general fabulous, de 107 victorii si doar trei infrangeri la Roland Garros.  El a obtinut trei victorii in cate trei seturi la Paris in acest an: in fata lui Jordan Thompson, a lui Corentin Moutet si a lui Botic Van de Zandschulp. Rafa si-a pierdut de cinci ori serviciul pana acum, acesta e un capitol la care Nadal nu exceleaza si care poate fi exploatat de Aliassime.

Canadianul Auger-Aliassime s-a chinuit in primul tur cu peruanul Varillas, de care a fost condus cu 2-0 la seturi. Canadianul a intors meciul, dar semnul de intrebare asupra jocului sau pe suprafete lente ramane. De cand colaboreaza cu Toni Nadal, unchiul lui Rafa, Felix si-a imbunatatit considerabil jocul pe zgura, dar e loc de mult mai bine. Felix a trecut de argeninianul Ugo Carabelli in turul al doilea si de sarbul Filip Krajinovic, in turul al treilea. Felix a servit in cele trei meciuri de pana acum 38 de asi. 

Ma astept la un meci in care Aliassime sa isi vanda scump pielea.

Pont  Diego Schwartzman – Novak Djokovic

Micutul Argentinian Diego Schwartman, 29 de ani, locul 16 ATP, este un jucator nativ de zgura. El a reusit sa treaca la Roland Garros de rusul Andrey Kuznetsov, in patru seturi, de spaniolul Jaume Munar (dupa ce a revenit de la 0-2 la seturi) si de Grigor Dimitrov, in trei seturi scurte. Diego a facut un meci foarte bun cu Grigor, pierzand doar sase ghemuri si castigand 69% dintre punctele jucate pe serviciul al doilea al adversarului.

Sarbul Djokovic e numarul 1 mondial si e in lupta cu Rafa Nadal pentru suprematia in ceea ce priveste numarul de Grand Slam-uri castigate. El a castigat toate cele noua seturi jucate pana acum la Roland Garros, in fata lui Nishioka, Alex Molcan si Aljaz Bedene. Djokovic  si-a pierdut doar de doua ori serviciul pana acum si a servit 28 de asi in total in meciurile jucate pana acum.

Cred ca Djokovic, aflat in forma mare, se va impune lejer in acest meci. 

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Decizia finala iti apartine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 4
Calcul:
+659 RON
ROI:
50.7 %
Pariuri:
622 / 35 / 612
Calcul:
-1 352 RON
ROI:
-1.1 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 13
9 / 0 / 4
Calcul:
ROI: +0.5 %
Pariuri: 1269
622 / 35 / 612
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Nadal-Auger-Aliassime, Aliassime+8,5games; Djokovic-Schwartzman, 3-0 la seturi

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde