Biletul zilei tenis 29.04.2022 ATP Munchen

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 29.04.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in turneul de la Munchen, pe zgura.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Holger Rune – Emil Ruusuvuori

Danezul Holger Rune are 18 ani de-abia impliniti, se afla pe locul 70 ATP si a primit un wild card la turneul de la Munchen. El a reusit sa treaca de cehul Jiri Lehecka in primul tur, iar apoi a dat lovitura invingandu-l pe principalul favorit, Alex Zverev, cu scorul de 6-3, 6-2. A fost un meci in care Holger a jucat foarte bine la retur, castigand de patru ori pe serviciul adversarului. 

Finlandezul Ruusuvuori are 23 de ani si ocupa locul 63ATP. El a reusit sa treaca doua tururi la Munchen. L-a invins pe japonezul Nishioka in primul tur sip e americanul Maxime Cressy in cel de-al doilea tur. Emil nu a pierdut set in cele doua meciuri si a reusit sa castige de sapte ori in total pe serviciul adversarului. 

Cei doi au jucat bine pe zgura in acest an si cred ca vom asista la un meci foarte disputant aici.

Pont Miomir Kecmanovic – Nikoloz Basilashvili

Sarbul Kecmanovic are un sezon foarte bun. El ocupa locul 38 ATP, cel mai bun al carierei. La turneul de la Belgrad a fost la un foarte mic pas de a-l invinge pe Novak Djokovic, dupa ce i-a luat primul set. La Munchen a trecut de nemtii Rehberg si Altmaier, in cate doua seturi. Miomir a jucat foarte bine la retur si a reusit sa castige de noua ori pe serviciul adversarilor, pierzandu-si doar de doua ori serviciul.

Georgianul Basilashvili se afla pe locul 20 ATP. Nikoloz a jucat doar trei meciuri pe zgura in acest sezon. Singura victorie a sa a fost in primul tur la Munchen in pata belarusului Ilya Ivashka, dupa ce pierduse primul set. Basilashvili si-a pierdut de doua ori serviciul, dar a reusit sa castige de patru ori pe serviciul adversarului. 

Miomir Kecmanovic are un bilant de 11 victorii si patru infrangeri in acest an pe zgura. Cred ca se va impune in acest meci.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Decizia finala e la tine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 1
Calcul:
+753 RON
ROI:
94.1 %
Pariuri:
605 / 35 / 605
Calcul:
-2 726 RON
ROI:
-2.2 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 8
7 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +0.9 %
Pariuri: 1245
605 / 35 / 605
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Kecmanovic–Basilashvili, Kecmanovic-1,5 games; Rune – Ruusuvuori, peste 20,5 games

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde