Incheiat

Biletul zilei tenis 28.10.2022 Basel

Acțiune

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 28.10.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in sferturile de finala ale turneului de la Basel, pe suprafata hard indoor.

Am profitat de cotele atractive oferite pentru pariurile pe tenis de casa de pariuri Favbet.

Pont Arthur Rinderknech – Holger Rune

Francezul Rinderknech, locul 51 ATP, a jucat calificari la Basel. El i-a invins pe Kubler sip e Lestienne in turneul de calificare. Apoi, pe tabloul principal, a trecut de croatul Marin Cilic, in trei seturi stranse si de slovacul Alex Molcan. Arthur este un “big server”, el a servit 20 de asi in cele doua meciuri de pe tablou si si-a pierdut de trei ori serviciul.

Danezul Rune, 19 ani, locul 25 ATP, joaca cel mai bun tenis al scurtei sale cariere. El  a castigat turneul de la Stockholm saptamana trecuta, trecand in finala de Stefanos Tsitsipas, vu un dublu 6-4. Acum, Rune are sapte victorii la rand pe suprafata hard indoor. La Basel i-a invins, in cate doua seturi pe Alex De Minaur si pe Ugo Humbert. Holger a servit in total 13 asi si nu si-a pierdut serviciul in cele doua meciuri jucate pana acum la Basel. 

Se intalnesc doi jucatori in forma si ma astept ca Rinderknech sa isi vanda scump pielea aici. 

Pont Stan Wawrinka – Roberto Bautista Agut

Elvetianul Wawrinka are 37 de ani si a ramas favoritul publicului de la Basel, dupa ce Roger Federer s-a retras. Stan “the man” a jucat doua meciuri extraordinare aici, a aratat ca reverul sau cu o mana inca mai face ravagii. El a trecut de Casper Ruud, in primul tur apoi  de Brandon Nakashima, in trei seturi. Stan a servit 18 asi in total in cele doua meciuri si si-a pierdut doar de doua ori serviciul.

Spaniolul Bautista Agut, 34 de ani, nu este doar un jucator de zgura, ca orice spaniol care se respecta. El joaca foarte bine sip e suprafete rapide. La  Basel, i-a invins pe sarbul Laslo Djere si pe britanicul Andy Murray, in cate doua seturi. Roberto a servit cinci asi in total (nu este un “big server”) si si-a pierdut serviciul de doua ori in  meciurile jucate la Basel.

Avem un meci intre doi veterani aici si ma astept la un regal  de tenis si la mule ghemuri jucate.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Nu uita, decizia finala iti apartine.

Ponturi
Biletul zilei tenis 28.10.2022 Basel
Cf
Cote
2.32
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Biletul zilei tenis 28.10.2022 Basel
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0
Anulat

Bonusuri

Copy the token