Biletul zilei tenis 27.05.2022 Roland Garros

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 27.05.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in turneul de Grand Slam Roland Garros, pe zgura.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Filip Krajinovic – Felix Auger-Aliassime

Sarbul Krajinovic a reusit sa treaca pana acum de uriasul Reilly Opelka, in trei seturi, in primul tur, si apoi de croatul Borna Gojo, venit din calificari, in patru seturi. Filip a reusit noua asi in total in cele doua meciuri, iar in partida cu Opelka nu i-a lasat acestuia nicio minge de break. In meciul cu Gojo, Filip si-a pierdut de trei ori serviciul, iar procentajele de reusita atat pe primul cat sip e cel de-al doilea serviciu au fost mai mici ca in prima partida.

Canadianul Auger- Aliassime s-a chinuit in primul tur cu peruanul Varillas, de care a fost condus cu 2-0 la seturi. Canadianul a intors meciul, dar semnul de intrebare asupra jocului sau pe suprafete lente ramane. De cand colaboreaza cu Toni Nadal, Felix si-a imbunatatit jocul pe zgura, dar e loc de mult mai bine.In turul al doilea, Felix a trecut de argeninianul Ugo Carabelli, in trei seturi, dar primul meci cu adevarat greu de-abia urmeaza.

Ma astept la un meci in care Krajinovic sa isi vanda scump pielea.

Pont  Diego Schwartzman – Grigor Dimitrov

Argentinianul Schwartman, 29 de ani, locul 16 ATP, este un jucator nativ de zgura. El a reusit sa treaca la Roland Garros de rusul Andrej Kuznetsov si de spaniolul Jaume Munar. In meciul cu Munar, Diego a fost condus cu 2-0 la seturi, dar a revenit grozav, castigand trei seturi la rand la 2. Diego nu exceleaza la serviciu, dar deplasarea sa in teren e extraordinara.

Bulgarul Dimitrov are un bilant foarte bun pe zgura in acest an: zece victorii si patru infrangeri, cu semifinala la Mastersul de la Monte Carlo. La Paris, Grigor a trecut de Marcos Giron si de Borna Coric, in cate trei seturi. Dimitrov nu si-a pierdut deloc serviciul in cele doua meciuri jucate, reusind un total de 58 de lovituri direct castigatoare.

Desi Dimitrov pare a fi intr-o forma foarte bun ape zgura, eu ii dau mult credit lui Diego in acest meci.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Decizia finala iti apartine.


Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
+9 RON
ROI:
4.5 %
Pariuri:
635 / 38 / 630
Calcul:
-1 673 RON
ROI:
-1.3 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +4.5 %
Pariuri: 1303
635 / 38 / 630
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Krajinovic–Auger-Aliassime,Krajinovic+7,5games; Dimitrov–Schwartzman, Schwartzman +5,5 games
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde