Biletul zilei tenis 25.05.2022 Roland Garros

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 25.05.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in calificarile turneului de la Roland Garros, pe zgura.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Nikoloz Basilashvili - Mackenzie Mcdonald

Gruzinul Basilashvili, 30 de ani, locul 25 ATP,  a intors miraculos meciul din primul tur, dupa ce a fost condus cu 2-0 la seturi de Maxime Cressy, care a avut si minge de meci. A fost un meci care a durat trei ore si 20 de minute, in care Nikoloz si-a pierdut de trei ori serviciul, a servit cinci asi si sapte duble greseli si a reusit 59 de lovituri direct castigatoare.

Americanul McDonald a jucat patru seturi in primul tur de la Roland Garros. El a pierdut primul set in fata argentinianului Agamenone, dar le-a castigat pe urmatoarele trei. Americanul a reusit 52 de lovituri castigatoare dar a facut si 47 de greseli nefortate. Mcdonald nu are lovituri grozave dar tine bine mingea in teren, da multe mingi inapoi si cred ca va fi foarte greu de invins.

Mizez pe un meci strans aici, Mcdonald va fi o nuca tare in acest meci.

Pont Alexander Zverev – Sebastian Baez

Neamtul Zverev, 26 de ani, locul 3 ATP, si-a imbunatatit jocul pe zgura, dar  are, totusi, 1.98 metri, iar deplasarea sa laterala nu este grozava. Alex Zverev l-a invins, in primul tur, pe austriacul Sebastian Ofner in trei seturi. A fost un meci in care Zverev a servit 13 asi si nu i-a oferit adversarului nici macar o minge de break.

Argentinianul Baez e jucator tipic de zgura, micut, rapid, tenace. El a avut o explozie de joc si de clasament in acest sezon. Acum se afla pe locul 38 ATP, cel mai bun al carierei si are un bilant de 23 de victorii si opt infrangeri in acest sezon de zgura. In primul tur la Paris, Baez l-a invins pe Dusan Lajovic in patru seturi, dupa un meci in care a reusit 31 de lovituri castigatoare.

Mizez pe un meci echilibrat aici, cu multe ghemuri jucate, in care Baez isi va vinde scump pielea.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Decizia finala iti apartine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
+9 RON
ROI:
4.5 %
Pariuri:
635 / 38 / 630
Calcul:
-1 673 RON
ROI:
-1.3 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +4.5 %
Pariuri: 1303
635 / 38 / 630
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Zverev – Baez, Baez +7,5 games; Basilashvili – Mcdonald, Mcdonald +6,5 games
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde