Biletul zilei tenis 26.04.2022

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 26.04.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in turneele de la Estoril și Munchen, pe zgura.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Joao Sousa – Sebastian Baez

Portughezul Sousa, 33 de ani, se afla pe locul 87 ATP si a primit wild card la turneul de la Estoril. El are trei victorii si trei infrangeri in acest sezon de zgura. Sousa a reusit chiar o victorie la argentinianul Delbonis, locul 35 mondial. A pierdut la Zapata Miralles, la Carballes Baena si la Thiago Monteiro, ultimul meci fiind disputant saptamana trecuta, la Barcelona.

Argentinianul Baez, 21 de ani, locul 66 ATP, este un jucator nativ de zgura. Baez are 12 victorii si sase infrangeri in acest sezon de zgura. Sebastian a reusit sa faca finala la turneul de 250 de puncte de la  Santiago de Chile in luna februarie si are victorii la jucatori mai bine clasati decat el, precum Christian Garin sau Albert Ramos Vinollas. 

Cred ca Baez se va impune aici, el este jucatorul mai in forma si cu mai multe jocuri in picioare pe zgura in acest an.

Pont Mackenzie McDonald- Ilya Ivashka

Americanul McDonald, 27 de ani, locul 53 ATP, are o victorie si doua infrangeri pe zgura in acest sezon. El a pierdut la Houston si la Barcelona in fata lui Kyrgios, respectiv Schwartzman, dar a castigat la francezul Hugo Grenier. McDonald nu este un jucator nativ de zgura, bilantul sau general fiind echilibrat, de 24 de victorii si 22 de infrangeri.

Belarusul Ivashka, 28 de ani, locul 44 ATP, are tot o victorie si doua infrangeri pe zgura in acest sezon. El a jucat la Monte Carlo si la Barcelona. Ilya a castigat meciul cu spaniolul Pedro Martinez de la Barcelona, dar a pierdut la Lorenzo Sonego si la Stefanos Tsitsipas. Ivashka a reusit sa ii ia un set lui Tsitsipas, dar a cedat totusi in trei seturi. 

Se intalnesc aici doi jucatori fara abilitati extraordinare pentru jocul pe zgura. Prevad un meci disputat aici, cu multe ghemuri jucate.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Decizia finala e la tine. 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 1
Calcul:
+753 RON
ROI:
94.1 %
Pariuri:
605 / 35 / 605
Calcul:
-2 726 RON
ROI:
-2.2 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 8
7 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +0.9 %
Pariuri: 1245
605 / 35 / 605
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Joao Sousa – Baez 2; McDonald – Ivashka peste 20,5 games

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde