Incheiat

Biletul zilei tenis 24.10.2022 Basel

Acțiune

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 24.10.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca la turneul de la Basel, pe suprafata hard indoor.

Am profitat de cotele atractive oferite pentru pariurile pe tenis de casa de pariuri Favbet.

Pont Brandon Nakashima – David Goffin

Americanul Nakashima, locul 43 ATP, are trei victorii si doua infrangeri pe suprafata hard indoor in acest sezon. El a reusit sa ajunga in sferturi de finala la turneul de la Florenta. Acolo i-a invins pe Gasquet si pe turcul Celikbilek, iar apoi a pierdut la Auger-Aliassime, cel ce avea sa castige turneul. Nakashima are un tenis procentaj, joaca foarte bine de pe fundul terenului si da foarte multe mingi inapoi.

Belgianul Goffin a avut un sezon cu suisuri si coborasuri. El are sapte victorii si sase infrangeri pe hard indoor in acest an. A ajuns si el in sferturi la Antwerp saptamana trecuta, dupa ce a trecut cu greu de Bailly, un jucator din afara primilor 1000 de jucatori ai lumii si apoi de Diego Schwartzman, locul 18 ATP. David a pierdut apoi in fata lui Richard Gasquet. Sa nu uitam ca David l-a batut de curand si pe Alcaraz, liderul mondial. 

Mă astept la un meci strans, ambii jucatori au un joc potrivit pentru suprafete hard (peste 21 games este alegerea mea).

Pont Carlos Alcaraz – Jack Draper

Spaniolul Alcaraz, 19 ani, este numarul 1 mondial. El a castigat turneul de Grand Slam US Open si de atunci a mai jucat un singur meci, la turneul de 500 de puncte pe hard indoor de la Astana. Carlos a pierdut in fata lui David Goffin acel meci, a fost o surpriza. Acum, Alcaraz vrea sa adune ceva meciuri pe hard, in sala, pentru a fi pregatit in vederea Turneului Campionilor. 

Britanicul Jack Draper, 20 de ani, a ajuns anul acesta intre primii 50 de jucatori ai   lumii. El are un bilant extraordinar pe hard in sala, are 23 de victorii si doar trei infrangeri. E adevarat ca a jucat patru turnee challenger la inceputul anului, pe care le-a castigat si care i-au adus ascensiunea in clasament. In turneul ATP de la Antwerp, de saptamana trecuta, Jack Draper a trecut de Brooksby in primul tur, dar a pierdut la Hurkacz, in trei seturi.

Merg pe mana lui Alcaraz aici, nu il vad pierzand din nou in primul tur.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Nu uita, decizia finala iti apartine.

Ponturi
Nakashima – Goffin, over 21 games, total asiatic; Alcaraz- Draper 1
Cf
Cote
2.46
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Nakashima – Goffin, over 21 games, total asiatic; Alcaraz- Draper 1
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Copy the token