Biletul zilei tenis 23.05.2022 Roland Garros

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 23.05.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in turneul de Grand Slam Roland Garros, pe zgura.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Benoit Paire – Ilia Ivashka

Francezul Benoit Paire, 33 de ani, este recunoscut pentru lipsa lui de focusare de-a lungul unui meci intreg si pentru viata nu foarte sportiva pe care o duce. Benoit a dus la trei victorii si noua infrangeri bilantul sau pe zgura din acest an. In ultimul meci, disputant la Geneva, Benoit a fost invis fara replica de catre Casper Ruud, pierzandu-si de cinci ori serviciul.

Belarusul Ivashka, locul 50 ATP are patru victorii si sase infrangeri in acest sezon de zgura. El a reusit sa treaca de Denis Shapovalov in turneul de la Geneva, iar apoi, in sferturi, a pierdut la finalistul urneului, portughezul Joao Sousa, cu un dublu 7-5. Cred ca Ivashka se va impune aici. Il stiu un jucator tenace, cu serviciu bun si cred ca intr-un meci de trei seturi din cinci, el are prima sansa.

Pont Alex Molcan – Federico Coria 

Slovacul Alex Molcan are 25 de ani si ocupa locul 46 ATP, cea mai buna pozitie a carierei. El a jucat foarte bine acest sezon  de zgura. Alex are un bilant de 11 victorii si sase infrangeri, iar saptamana trecuta a facut finala la Lyon. El i-a invins acolo pe Tsonga, Khachanov, Federico Coria, Alex de Minaur si a pierdut in finalala Cameron Norrie, in trei seturi. In meciul cu Federico, castigat cu scorul de 6-3, 6-2, Alex si-a pierdut de doua ori serviciul si a castigat de cinci ori pe serviciul lui Coria.

Argentinianul Federico Coria are 29 de ani si ocupa locul 59 ATP. El are un bilant de 12 victorii si zece infrangeri pe zgura in acest sezon. La turneul de la Lyon a trecut de Daniel Altmaier si de Pablo Carreno Busta si a pierdut, asa cum am spus mai sus, chiar la Alex Molcan, in sferturi de finala.

Merg pe o noua victorie a lui Molcan aici.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Decizia finala iti apartine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
+9 RON
ROI:
4.5 %
Pariuri:
635 / 38 / 630
Calcul:
-1 673 RON
ROI:
-1.3 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +4.5 %
Pariuri: 1303
635 / 38 / 630
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Paire — Ivashka 2; Molcan — Coria 1
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde