Incheiat

Biletul zilei tenis 20.05.2022 Roland Garros

Acțiune

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 20.05.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in calificarile turneului de la Roland Garros, pe zgura.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Chun Hsin Tseng – Cedrik-Marcel Stebe

Taiwanezul Tseng, 20 de ani, a avut o ascensiune fulminanta in acest sezon, ajungand pana pe locul 116 ATP, cel mai bun al carierei. El a castigat in fata lui Arthur Cazaux din Franta si a conationalului sau Jason Jung, in cate doua seturi. Tseng a avut un joc foarte ingrijit, un tenis procentaj, cu putine lovituri castigatoare, dar si mai putine greseli nefortate (doar 19 in total, in cele doua meciuri).

Neamtul Stebe, 31 de ani, se afla acum pe locul 211 ATP, dup ace acum 10 ani, ocupa locul 71, cel mai bun al carierei. Stebe i-a invins in calificari pe polonezul Zuk, in trei seturi si pe argentinianul Juan Manuel Cerundolo, locul 123 ATP, in doua seturi. Sunt si singurele victorii ale lui Stebe pe zgura in acest sezon.   

Cred ca Tseng se va impune in acest meci, are avantajul tineretii, dar si a meciurilor multe jucate pe zgura in acest sezon.

Pont Andrey Kuznetsov – Marco Trungelitti

Rusul Kuznetsov are 31 de ani si a fost acum sase ani intre primii 40 de jucatori ai lumii. El a revenit in circuit dupa accidentari grave si iata-l acum la un pas de tabloul principal de la Roland Garros. El i-a invins pe britanicul Ryan Penniston si pe americanul Tennys Sandgren, in cate doua seturi, fara sa-si piarda deloc serviciul in cele doua partide jucate.

Argentinianul Trungelitti, 32 de ani, nu e cel mai fit jucator de tenis de pe Pamant, ba chiar dimpotriva. Talentul sau e insa incontestabil, e foarte “manaci” si gaseste niste unghiri extraordinare. El i-a invins pe francezul Escoffier si pe chilianul Barrios – Vela, in cate doua seturi. El a servit in total 19 asi si si-a pierdut o singura data serviciul in cele doua partide jucate.

Mizez pe un meci echilibrat aici, cu multe ghemuri jucate.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Decizia finala iti apartine.

Ponturi
Tseng – Stebe 1; Kuznetsov – Trungelitti peste 22,5 games
Cf
Cote
2.54
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru Roland Garros
Va fi acest pariu castigator?
Tseng – Stebe 1; Kuznetsov – Trungelitti peste 22,5 games
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Copy the token