Biletul zilei tenis 18.10.2022 Stockholm

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 18.10.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca la turneul de la Stockholm, pe suprafata hard indoor. Meciurile incep dimineata, de la orele 11:00.

Am profitat de cotele atractive oferite pentru pariurile pe tenis de casa de pariuri Favbet.

Pont Emil Ruusuvuori – Joao Sousa

Finlandezul Ruusuvuori, 23 de ani, locul 52 ATP, are sase victorii si patru infrangeri pe hard indoor in acest sezon. La turneul de la Astana el a trecut de elvetianul Huesler, dupa un meci in care a pierdut doar doua ghemuri. Apoi, a jucat contra rusului Daniil Medvedev, in fata caruia a cedat cu scorul de 6-3, 6-2. 

Portughezul Sousa are 33 de ani si ocupa locul 64 ATP. El are patru victorii si patru infrangeri in acest sezon de hard in sala. In ultimul meci, jucat la turneul de la Gijon, a fost invins de Domi Thiem, aflat in mare revenire de forma. In acel meci, Sousa a castigat doar doua ghemuri si a avut doar sase lovituri direct castigatoare. Ultimele trei meciuri jucate pe hard indoor au fost tot atatea infrangeri pentru Sousa si cred ca asa se va intampla si acum.

Mă astept la un meci în care Emil sa se impuna, dar mizez pe un over 19 ghemuri total asiatic. Cred ca Sousa isi va vinde scump pielea aici.

Pont Oscar Otte – Elias Ymer

Neamtul Otte are 29 de ani si se afla pe locul 55 ATP. El a jucat deja trei meciuri pe hard in sala in aceasta toamna, doua pierdute si unul castigat. A fost întâi o infrangere in trei seturi in fata lui Marin Cilc, la turneul de 500 de puncte de la Astana. Apoi, Otte a castigat in fata lui Marton Fucsovics, in trei seturi si a pierdut, tot in trei seturi, in fata lui Auger Aliassime, cel ce avea sa castige turneul de la Florenta.

Suedezul Elias Ymer are 26 de ani si ocupa locul 125 ATP. El a primit un wild card la turneul de la Stockholm. Elias are 13 victorii si 12 infrangeri pe hard in acest sezon, iar pe hard indoor are doua victorii in Cupa Davis in fata japonezilor Taro Daniel si Uchida. Ultimul meci al lui Ymer a fost in calificarile turneului de la Tokyo, unde a pierdut la indianul Ramanathan.

Otte pare a fi mai in forma, dar sunt sigur ca Ymer va incerca sa joace mai bine in fata propriilor suporteri. Totusi, merg pe victoria lui Otte aici.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Nu uita, decizia finala iti apartine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
+9 RON
ROI:
4.5 %
Pariuri:
635 / 38 / 630
Calcul:
-1 673 RON
ROI:
-1.3 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +4.5 %
Pariuri: 1303
635 / 38 / 630
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Otte - Ymer 1 ; Ruusuvuori – Sousa, peste 19 games total asiatic
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde