Incheiat

Biletul zilei tenis 18.05.2022 ATP Geneva

Acțiune

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 18.05.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in turneul de la Geneva, pe zgura.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Benoit Paire – Casper Ruud

Francezul Benoit Paire, 33 de ani, este recunoscut pentru lipsa lui de concentrare in joc si pentru viata nu foarte sportiva pe care o duce. Totusi, in primul tur de la Geneva a reusit sa se impuna in fata lui Emil Ruusuvuori, in trei seturi, dupa peste doua ore de joc. Astfel, Benoit a dus la trei victorii si opt infrangeri bilantul sau pe zgura din acest an.

Norvegianul Ruud are un bilant de 11 victorii si cinci infrangeri pe zgura in acest an. El a pierdut in semifinale la Mastersul de la Roma, in fata castigatorului turneului, Novak Djokovic, scor 6-4,6-3. A fost un meci bun al lui Casper in fata lui Djokovic care este intr-o forma foarte buna. Ruud acopera foarte bine terenul si are o pregatire fizica deosebita care cred ca vor face diferenta in acest meci.

Cred ca Ruud se va impune clar in acest meci.

Pont Denis Shapovalov – Ilya Ivashka

Canadianul Shapovalov a reusit sa il invinga pe Rafa Nadal la turneul de la Roma, dupa ce pierduse clar primul set. A fost o mare victorie, oricum am lua-o.Shapo a pierdut apoi la Ruud, in doua tie-break-uri si a ajuns astfel la patru victorii si doua infrangeri in acest sezon de zgura. Peobabil ca a considerat ca sunt prea putine meciuri jucate pe aceasta suprafata si a venit sa joace la Geneva chiar inaintea turneului de la Roland Garros, cee ace putini jucatori de top fac.

Belarusul Ivashka, locul 50 ATP are trei victorii si cinci infrangeri in acest sezon de zgura. In primul tur de la Geneva a reusit sa se impuna in trei seturi, in fata lui Marcos Giron, locul 60 ATP. A fost un meci in care Ivashka a reusit noua asi si a pierdut o singura data pe propriul serviciu.

Cred ca Ivashka isi va vinde scump pielea aici. Il stiu un jucator tenace, cu serviciu bun si cred ca vom asista la multe ghemuri in acest meci.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Decizia finala iti apartine.

Ponturi
Paire - Ruud, 2-0 la seturi Ruud; Shapovalov - Ivashka, peste 19,5 games
Cf
Cote
2.01
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Paire - Ruud, 2-0 la seturi Ruud; Shapovalov - Ivashka, peste 19,5 games
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Copy the token