Biletul zilei tenis 18.04.2022 Barcelona

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 18.04.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in turneul de la Barcelona, pe zgura.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Feliciano Lopez – Emil Ruusuvuori

Spaniolul Feliciano Lopez are 40 de ani si vad ca nu vrea sa se lase deloc. A primit un wild card la turneul de la Barcelona. Feli a jucat un singur meci pe zgura in acest an, pierdut la olandezul Gijs Broower, locul 356 ATP. De fapt, Feli Lopez a pierdut toate cele sase meciuri pe care le-a jucat in acest sezon.  

Finlandezul Ruusuvuori, 23 de ani, locul 81 ATP,  a jucat bine turneul de 1000 de puncte de la Monte Carlo. El a trecut in calificari de italienii Gianluca Mager si Flavio Cobolli, iar apoi, pe tabloul principal, l-a invins pe neamtul Oscar Otte. Emil a pierdut in turul al doilea la italianul Sinner, locul 12 ATP, in mod onorabil, cu scorul de 7-5, 6-3. 

Cred ca Emil se va impune clar aici, Feliciano este la apusul carierei.

Pont Lorenzo Musetti - Sebastian Baez

Italianul Musetti, 20 de ani, locul 83 ATP, are patru victorii si doua infrangeri in acest sezon de zgura. El facut sfert de finala la Marrakech, unde i-a invins pe spaniolii Ramos Vinolas si Carlos Taberner. Apoi, la Monte Carlo, a trecut doua tururi, reusind victorii la Benoit Paire si mnai ales la Felix Auger Aliassime, locul 9 ATP. In turul al treilea, Lorenzo a pierdut in trei seturi la Diego Schwartzman.

Argentinianul Sebastian Baez, 21 de ani, locul 66 ATP, are 12 victorii si cinci infrangeri pe zgura. El este un jucator de zgura nativ si are inaltimea de 1,70 metri, la fel ca Diego Schwartzman, conationalul sau. In luna februarie, Baez a facut finala la turneude la Santiago de Chile, unde a pierdut la Pedro Martinez. La Monte Carlo a trecut de calificari si a pierdut la Pablo Carreno Busta pe tabloul principal, in trei seturi.

Sunt doi jucatori din Next Gen aici, cu abilitati bune pentru jocul pe zgura. Prevad un meci disputat aici, cu multe ghemuri jucate.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Decizia finala e la tine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
+9 RON
ROI:
4.5 %
Pariuri:
635 / 38 / 630
Calcul:
-1 673 RON
ROI:
-1.3 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +4.5 %
Pariuri: 1303
635 / 38 / 630
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Lopez – Ruusuvuori 0-2 la seturi; Musetti – Baez peste 19,5 ghemuri
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde