Biletul zilei tenis 17.06.2022 Queens si Halle

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 17.06.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in turneele de 500 de puncte de la Queens - Londra si Halle, pe iarba.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Hubert Hurkacz – Felix Auger- Aliassime

Polonezul Hurkacz, 25 de ani, locul 12 ATP, a facut semifinala anul trecut la Wimbledon, unde a trecut clar de Roger Federer in sferturi si a pierdut la Berrettini. In acest an, la Halle, el a trecut de americanul Cressy, in trei seturi si de francezul Ugo Humbert. Hubert a servit in total 23 de asi si si-a pierdut de doua ori serviciul, cate o data in fiecare meci.

Canadianul Aliassime are un bilant de patru victorii si o infrangere pe iarba in acest sezon. El a facut semifinala la s-Hertogenbosch, iar la Halle a trecut de Marcos Giron si de Mackenzie McDonald. Felix a servit in total 26 de asi si a reusit sa castige minim 72% dintre punctele in care a pus mingea in joc cu primul serviciu.

Se intalnesc doi jucatori ce servesc bine aici. Prevad un meci echilibrat, cu multe ghemuri, desi pana acum Hurkacz nu a castigat niciun set din cele patru jucate in cele doua meciuri directe. Anul trecut, tot la Halle, Felix a castigat meciul cu Hubert cu scorul de 6-3, 7-5.

Pont Marin Cilic – Emil Ruusuvuori

Croatul Cilic, 33 de ani, locul 17 ATP, a facut semifinala la Roland Garros si a jucat bine si pe iarba pana acum. La Queens, Marin  i-a invins pe britanicul Liam Broady, in trei seturi si pe cazacul Alexander Bublik, in doua seturi. Cilic a servit in total 27 de asi si si-a pierdut de trei ori serviciul in cele doua meciuri. Procentajul punctelor castigate cu primul serviciu de croat a fost imens, de peste 85%.

Finlandezul Ruusuvuori a jucat calificari la Queens si are deja patru meciuri castigate aici. A avut sansa sa intalneasca doar jucatori mai slab clasati decat el. Pe tablou i-a invins pe francezul Quentin Halys si pe britanicul Jack Draper. In aceste doua meciuri, Emil a servit 20 de asi si si-a pierdut o singura data serviciul. Ruusuvuori serveste bine dar acum il va intalni pe Marin Cilic, aflat intr-o forma foarte buna. 

Ma astept ca Cilic sa se impuna aici, in spatele serviciului sau urias.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Nu uita, decizia finala iti apartine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 4
Calcul:
+659 RON
ROI:
50.7 %
Pariuri:
622 / 35 / 612
Calcul:
-1 352 RON
ROI:
-1.1 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 13
9 / 0 / 4
Calcul:
ROI: +0.5 %
Pariuri: 1269
622 / 35 / 612
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Hurkacz - Alliassime over 22,5 games ; Cilic – Ruusuvuori 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde