Biletul zilei tenis 16.06.2022 Queens si Halle

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 16.06.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in turneele de 500 de puncte de la Queens – Londra si Halle, pe iarba.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Favbet.

Pont Oscar Otte – Nikoloz Basilashvili

Neamtul Otte se afla, la 28 de ani, pe locul 51 ATP, cel mai bun al carierei. El are un bilant foarte bun pe iarba in acest sezon, patru victorii si o infrangere. Dupa ce a facut semifinala la Stuttgart, unde a pierdut greu la Matteo Berrettini, Oscar a jucat la Halle cu Miomir Kecmanovic. Otte s-a impus cu scorul de 7-6, 6-4, confirmand apetenta sa pentru aceasta suprafata. Oscar a servit 13 asi in acel meci si si-a pierdut o singura data serviciul.

Gruzinul Basilashvili are doua victorii si o infrangere pe iarba in acest sezon. La Halle, el a reusit sa treaca de favoritul numarul 3, Andrey Rublev, cu scorul de 7-6, 6-4. Nikoloz a servit sase asi si s-a pierdut de doua ori serviciul in acel meci. Demn de remarcat este faptul ca georgianul a reusit sa castige 73% dintre punctele de pe serviciul al doilea al lui Rublev, ceea ce da indicii despre returul sau foarte bun.

Se intalnesc doi jucatori ce servesc bine aici. Prevad un meci echilibrat si i-as da credit mai mare lui Oscar Otte, care joaca in fata publicului sau.

Pont Matteo Berrettini – Denis Kudla

Italianul Berrettini, locul 10 ATP, a castigat saptamana trecuta turneul de la Stuttgart, dupa ce l-a invins pe Andy Murray in trei seturi. Matteo a revenit dupa o accidentare, dar a aratat ca nu si-a pierdut forta de serviciu, atuul principal al jocului sau. Italianul l-a invins pe Daniel Evans in primul tur de la Queens, cu un dublu 6-3. Matteo a servit 21 de asi si nu si-a cedat serviciul, desi Evans a avut sapte mingi de break.

Americanul Kudla are 29 de ani si se afla acum pe locul 82 ATP. Kudla are sase victorii si trei infrangeri pe iarba in acest sezon. La Queens a intrat pe tablou ca lucky loser, iar pe tabloul principal a trecut de Lorenzo Sonego, locul 32 ATP. A fost un meci de trei seturi in care Kudla a servit un singur as, si-a pierdut de patru ori serviciul, dar a reusit sa returneze foarte bine,  castigand 57% dintre punctele de pe serviciul al doilea al lui Sonego.

Ma astept ca Berrettini sa se impuna aici, in spatele serviciului sau urias.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Nu uita, decizia finala iti apartine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 4
Calcul:
+659 RON
ROI:
50.7 %
Pariuri:
622 / 35 / 612
Calcul:
-1 352 RON
ROI:
-1.1 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 13
9 / 0 / 4
Calcul:
ROI: +0.5 %
Pariuri: 1269
622 / 35 / 612
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Otte - Basilashvili , Otte +2 games handicap asiatic; Berrettini - Kudla, Berrettini -2,5 games

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde