Biletul zilei tenis 16.05.2022 ATP Geneva

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 16.05.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in turneul de la Geneva, pe zgura.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Benoit Paire – Emil Ruusuvuori

Francezul Benoit Paire, 33 de ani, este recunoscut pentru lipsa lui de concentrare in joc si pentru viata nu foarte sportiva pe care o duce. El a reusit doua victorii si opt infrangeri pe zgura in acest an. Singurele victorii au fost obtinite in calificarile de la Madrid, in fata lui Nakashima si Coria, in cate trei seturi. In ultimul meci jucat, a pierdut la Roma, in fata sarbului Dusan Lajovic, in doua seturi. . 

Finlandezul Ruusuvuori, 23 de ani, are un bilant de opt victorii si cinci infrangeri in acest sezon de zgura. El a reusit sa faca sfert de finala la Munchen, iar apoi s-a calificat pe tabloul principal la Roma, ca lucky loser, dupa infrangerea din fata lui Sebastian Baez. Apoi, pe tabloul principal, a pierdut la Chrisian Farin, cu un dublu 6-4.

Cred ca Ruusuvuori se va impune in acest meci. El are victorii la Otte, la Bublik, la Cressy, jucatori cel putin la acelasi nivel cu Paire pe zgura.

Pont Dominic Thiem – Marco Cecchinato

Austriacul Thiem, fost dublu finalist la Roland Garros a incercat din rasputeri sa revina dupa accidentarea de la incheietura, dar nu a reusit pana acum.  El a adunat cinci infrangeri la rand si incearca sa se pregateasca cat mai bine pentru Roland Garros. Dominic a jucat insa bine ultimul meci jucat, cel de la Roma, pe care l-a pierdut in fata lui Fabio Fognini. Pare ca sunt semne de revenire.

Italianul Cecchinato, ajuns acum pe locul 121 ATP,  a jucat calificari la Geneva, unde a facut doua meciuri foarte bune. Sunt si singurele sale victorii din ultimele zece meciuri. El a trecut de neamtul Julian Lenz, dar si de uruguayanul Pablo Cuevas, in cate doua seturi. In meciul cu Pablo, un specialist al zgurii, Maco  a pierdut doar patru ghemuri si nu si-a pierdut serviciul.

Sunt doi jucatori in forma sportiva nu prea grozava, ambii cu rever cu o singura mana. Anticipez ca Thiem va reusi sa obtina prima victorie pe zgura in acest sezon.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Decizia finala e la tine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 4
Calcul:
+659 RON
ROI:
50.7 %
Pariuri:
622 / 35 / 612
Calcul:
-1 352 RON
ROI:
-1.1 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 13
9 / 0 / 4
Calcul:
ROI: +0.5 %
Pariuri: 1269
622 / 35 / 612
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Paire - Ruusuvuori 2; Thiem – Cecchinato 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde