Biletul zilei tenis 15.05.2022 ATP Geneva si Lyon

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 15.05.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in turneele de la Geneva si Lyon, pe zgura.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Tommy Paul — Tallon Griekspoor

Americanul Paul, 24 de ani, nu e un jucator nativ de zgura, dar a castigat turneul de la Roland Garros la juniori. El a ramas intr-o relatie de prietenie cu suprafetele lente, avand un bilant general pozitiv. In acest acest an are un bilant de patru infrangeri si doua victorii. La Roma a reusit o victorie ptretioasa in fata lui Ramos Vinolas, dar a pierdut apoi, destul de strans, la De Minaur.

Olandezul Griekspoor are 25 de ani si un bilant de trei victorii sit rei infrangeri pe zgura in acest an. El a reusit sa se califice pe tabloul principal al Masters-ului de la Roma, unde i-a invins pe Mannarino si pe Marcos Giron, jucatori mai bine clasati decat el. A pierdut apoi in primul tur la argentinianul Sebastian Baez, dar doar in set decisive.

Prevad un meci echilibrat aici, cu multe ghemuri jucate.

Pont Adrian Mannarino — Arslan Karatsev

Francezul Mannarino joaca in fata publicului sau, iar asta i-a dat mereu motivatie suplimentara. Adrian nu traverseaza o perrioada buna a carierei. El are patru infrangeri pe zgura la rand si zece meciuri pierdute la rand pe toate suprafetele. In ultimul meci jucat, el a pierdut la olandezul Tallon Griekspoor, in calificarile Masters-ului de la Roma.

Rusul Karatsev, 28 de ani, locul 35 ATP, are un bilant de o victorie si patru infrangeri pe zgura in acest an. Iar in ultimele meciuri pe toate suprafetele, rusul a inregistrat doar trei victorii. Singura izbanda a fost inregistrata in fata sud-africanului  Lloyd George Harris la Roma, intr-un meci maraton, decis in tie-break-ul setului decisiv. Apoi a pierdut foarte clar in fata lui Novak Djokovic.

Sunt doi jucatori in forma sportiva nu prea grozava. Anticipez ca Mannarino isi va vinde scump pielea aici, la Lyon.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Decizia finala e la tine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
+9 RON
ROI:
4.5 %
Pariuri:
635 / 38 / 630
Calcul:
-1 673 RON
ROI:
-1.3 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +4.5 %
Pariuri: 1303
635 / 38 / 630
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Griekspoor- Paul, peste 20.5 games; Mannarino - Karatsev, peste 19,5 games
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde