Incheiat

Biletul zilei tenis 13.11.2022 Turneul Campionilor

Acțiune

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 28.10.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in sferturile de finala ale turneului de la Basel, pe suprafata hard indoor.

Am profitat de cotele atractive oferite pentru pariurile pe tenis de casa de pariuri Favbet.

Pont Rafa Nadal – Taylor Fritz

Spaniolul Rafa Nadal nu a castigat niciodata Turneul Campionilor, desi a paricipat pana acum de 16 ori la aceasta competitie. Nici anul acesta nu are sanse prea mari de castig, pentru ca vine dupa accidentarea de la US Open. De atunci a jucat un singur meci, la Paris, unde a pierdut in fata lui Tommy Paul. Nadal a recunoscut ca ii trebuie meciuri in picioare, dar nu a reusit sa joace mai mult, iar sansele lui sunt mici chiar de a se califica din grupe.

Americanul Fritz a avut un an foarte bun, care l-a dus pana pe locul 9 ATP. El are cinci victorii si trei infrangeri pe hard in sala, in acest an.La turneul de la Paris a reusit sa treaca in primul tur de Davidovich Fokina, dar a pierdut, foarte surprinzator, la veteranul Gilles Simon, cel care avea sa se retraga din activitate in meciul urmator. Fritz îi e superior lui Nadal la serviciu si are o revansa de luat de la Wimbledon, camd Nadal l-a invins desi era accidentat.

Ma astept ca Fritz sa se impuna aici si imi iau si o marja de siguranta de doua ghemuri .

Pont Casper Ruud – Felix Auger- Aliassime

Lui Casper Ruud nu prea i-a priit aerul tare al inaltimilor. Dupa ce a ajuns pana pe locul 2 ATP, Casper a pierdut patru dintre ultimele cinci meciuri. La turneul de la Paris a reusit sa treaca de veteranul Richard Gasquet, dar a pierdut apoi la 

Italianul Lorenzo Mussetti, in trei seturi. Casper nu a fost in forma buna in ultima vreme si intaloneste un adversar care chiar e pe  val din acest punct de vedere.

Canadianul Aliassime a avut o explozie in joc in acest an si a ajuns pana pe locul 6 ATP. Felix a jucat excelent in ultima vreme, are un bilant de 25 de victorii si patru infrangeri pe suprafata hard indoor. El a castigat trei turnee la rand pe aceasta suprafata, la Florenta, Antwerp si Basel, iar la turneul de 1000 de puncte de la Paris a facut semifinala, unde a fost invins de cel care urma sa castige turneul, Holger Rune.

Aliassime e in mare forma si cred ca se va impune aici.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Nu uita, decizia finala iti apartine.

Ponturi
Nadal - Fritz, Fritz +2 games handicap asiatic; Ruud – Aliassime 2
Cf
Cote
2.29
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Nadal - Fritz, Fritz +2 games handicap asiatic; Ruud – Aliassime 2
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Copy the token