Biletul zilei tenis 12.06.2022 Queens

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 12.06.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in calificarile turneului de 500 de puncte la Queens - Londra, pe iarba.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Favbet.

Pont Feliciano Lopez – Emil Ruusuvuori

Spaniolul Lopez inca mai joaca in turnee ATP, la aproape 41 de ani. El se simte bine pe iarba, unde are un palmares pozitiv, de 94 de victorii si 50 de infrangeri. In primul tur de calificare de la Queens, Feliciano a trecut de americanul Bradley Klahn, in doua seturi. Lopez a servit noua asi si nu i-a dat nicio sansa de break adversarului sau. Feliciano a confirmat, o data mai mult, ca are un serviciu excellent.

Finlandezul Ruusuvuori are 23 de ani si bilantul sau general pe iarba este de patru victorii si cinci infrangeri. In acest sezon, Emil a reusit sa castige doua meciuri si a pierdut un meci. In primul tur de calificari, finlandezul a trecut de britanicul Jay Clarke, in doua seturi. A fost un meci in care Emil a servit trei asi si si-a pierdut o singura data serviciul.

Feliciano se simte bine pe iarba, dar cred ca Ruusuvuori se va impune aici, la fel ca la Barcelona, in aprilie, pe zgura.

Pont Quentin Halys – Denis Kudla

Francezul Halys, 25 de ani, incearca de mult timp sa intre in topul primilor 100 de jucatori ATP. A reusit performanta  in acest sezon si acum se afla pe locul 88. Halys are doua victorii si o infrangere in aceste sezon de iarba. El la invins pe chilianul Tabilo in primul tur al calificarilor, in doua seturi. Halys a servit 16 asi in acel meci.

Americanul Kudla are 29 de ani si se afla acum pe locul 77 ATP. Kudla are cinci victorii si doua infrangeri pe iarba in acest sezon, dup ace a reusit sa faca finala in challengerul de la Surbitton. La Londra, el l-a invins in primul tur al calificarilor pe japonezul Daniel Taro, dupa trei seturi. Denis a servit trei asi si si-a pierdut de doua ori serviciul in acest meci. 

Ma astept la un meci strans aici, cu multe ghemuri jucate.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Nu uita, decizia finala iti apartine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
+9 RON
ROI:
4.5 %
Pariuri:
635 / 38 / 630
Calcul:
-1 673 RON
ROI:
-1.3 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +4.5 %
Pariuri: 1303
635 / 38 / 630
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Lopez – Ruusuvuori 2; Halys- Kudla, Halys+3,5 games
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde